Ковель назвали містом найкращого благоустрою. ФОТО

Ковель назвали містом найкращого благоустрою. ФОТО
Переможцем всеукраїнського конкурсу «Населений пункт найкращого благоустрою і підтримки громадського порядку» Кабінет Міністрів України визнав місто Ковель.

Про це йдеться на сайті Ковельської міської ради.

Прем’єр-міністр України Микола Азаров видав розпорядження «Про підсумки щорічного всеукраїнського конкурсу «Населений пункт найкращого благоустрою і підтримки громадського порядку» за 2011 рік. У ньому, зокрема, йдеться: «Визнати переможцями всеукраїнського конкурсу «Населений пункт найкращого благоустрою і підтримки громадського порядку» у 2011 році за третьою категорією населених пунктів (з населенням до 100 тисяч мешканців) міста Ковель Волинської області та Іллічівськ Одеської області, нагородивши кожного перехідним кубком та дипломом Кабінет Міністрів України І ступеня».

Нагороди переможцям конкурсу вручатиме Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.

У розпорядженні також відзначили роботу з поліпшення благоустрою, озеленення, забезпечення належного санітарного стану та підтримки громадського порядку різних міст України, які також взяли участь у конкурсі, але не стали переможцями.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.