Мешканці волинського села таки домоглися, аби ґвалтівника і вбивцю взяли під варту

Мешканці волинського села таки домоглися, аби ґвалтівника і вбивцю взяли під варту
У середині серпня у Городинях Рожищенського району місцеві мешканці вимагали у влади вирішити питання щодо односельця, який тримав у напрузі все село.

За плечима ще досить молодого чоловіка чотири «ходки» за крадіжку, грабіж, зґвалтування і вбивство. І от нещодавно він, погрожуючи ножем, намагався поглумитися над 22-річною дівчиною, - повідомляє Вісник+К.

Попри існування доказів і біографію підозрюваного, суддя Рожищенського районного суду Сергій Панасюк відпустив рецидивіста назад у село, призначивши йому на час слідства запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Цим відібрав спокійний сон у мешканців Городинів і сусіднього Романова, де також побоювалися «подвигів» «зека».

Селяни не здались і почали смикати за всі ниточки. Для більшого розголосу запросили й пресу. Спільними зусиллями справедливість вдалося відновити. Питання про обрання запобіжного заходу Михайлові Романюку розглянув Апеляційний суд Волинської області. Цього разу було вирішено взяти його під варту на час слідства – до 10 жовтня включно.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
.........а тепер селянам потрібно другий крок зробити.......звернутися в прокуратуру щоб розібралися чому Сергій Панасюк виніс таку ухвалу...............не місце на цих посадах таким суддям які потакають рецидивістам
Відповісти
фігурант М.Романюк))) Страшно)))
Відповісти
Останні новини
Мешканці волинського села таки домоглися, аби ґвалтівника і вбивцю взяли під варту
31 серпень, 2016, 11:45