Аварійний Луцьк: журналісти пропатрулювали місто разом з копами. ВІДЕО

Аварійний Луцьк: журналісти пропатрулювали місто разом з копами. ВІДЕО
У Луцьку вже два тижні на аварійних ділянках та в місцях концентрації ДТП посилено патрулюють додаткові екіпажі поліції та піші патрулі.

Найбільше порушень журналісти зафіксували в центрі міста. Як виявилось, луцькі водії повністю ігнорують знаки дорожнього руху та дорожню розмітку, а подекуди і зовсім не знають правил дорожнього руху.

Через незнання або грубе ігнорування ПДР трапляються автопригоди. Найпоширенішими причинами ДТП правоохоронці називають перевищення безпечної швидкості руху, порушення правил маневрування, перехід проїжджої частини у не призначеному для цього місці, порушення правил проїзду перехресть, недотримання дистанції, виїзд на смугу зустрічного руху та керування автомобілем в нетверезому стані.

Як зазначають патрульні поліцейські, водії дуже позитивно реагують, якщо правоохоронці роблять їм зауваження. Якщо ж про порушення ПДР складають протокол, то агресивно поводяться.

Як це було - дивіться у відео.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Найпоширенішими причинами ДТП правоохоронці називають перевищення безпечної швидкості руху" Пройшло 1,5 роки реформ, а швидкість так ні хто і не контролює....... то з чим ви боритесь?, з аварійністю - парковками????
Відповісти
як читаємо із тексту порушення парковки чи стоянки не має серед причин ДТП. Тож може варто почати вулиції замітати, це тоже користна справа, за 8-12 тис. грн.
Відповісти
чому вас так жаба давить за ті гроші? якщо маєш мізки - можна набагато більше заробляти.. А патрульні за свої 8 тис. на 130-их і ПДР відпрацьовують і свою зарплату і бензин і попвнюють бюджет. Тому давайте спочатку аналізувати свої вчинки і свою кваліфікованість..
Відповісти
ти хоч одного знаєш хто сплатив отих 10000 за нетверезий стан? то порахуй мені 170 побитих Приусів у Києві, 28 у Львові....... та 10 у Луьку. Наклали, а не наробили(((
Відповісти
Шо ти плетеш вони ще своєї форми не відробили
Відповісти
До тих хто заздрить якщо ти не пройшов в поліцію а анкети приймали від всіх бажаючих то сиди техенько
Відповісти
А мені пох.... Всі знають хто мій кум!!!
Відповісти
хто-то твій кум?
Відповісти
дивлюсь той сюжет і прихожу до висновку що всі хочуть бути даішніками, за правила дорожнього руху переживають, а за громадський порядок хто має дивитись. Зайдіть на автостанцію, подивіться як цигани людей там "обирають",як торгуються на дорозі кавунами та паленкою біля шуберта, у ночі патрульних на побачити.. тож залишилось тільки з журналістами селфі робити((((((
Відповісти
А чому ні журналісти ні поліцейські не звернули увагу на таксистів, які стоять на Ковельській навпроти Пакко ????
Вони набагато більше заважають, ніж припарковані автомобілі біля Комфорту !!!!
Через те що таксі стоять між поворотом на вул Червоного Хреста і зупинкою постійно утворюються затори і виникають аварійні ситуації !
Відповісти