Кіностудія Warner Bros. хоче екранізувати восьму частину поттеріани

Кіностудія Warner Bros. хоче екранізувати восьму частину поттеріани
Кіностудія Warner Bros. має намір екранізувати книгу Джоан Ролінґ "Гаррі Поттер і прокляте дитя".

Повідомляє Daily News з посиланням на джерела в Голлівуді.

Компанія веде переговори про права на використання сюжету, а на головну роль хоче запросити британця Деніела Редкліффа, який зіграв головну роль в оригінальній серії фільмів про Гаррі Поттера.

За словами інсайдерів, фільм може вийти не раніше 2020 року, так як Warner Bros. вже знімає спін-офф поттеріани — трилогію "Фантастичні звірі та де їх знайти".

Нагадаємо, що нове продовження "Гаррі Поттера" присвячено дорослому життя чарівника. Дія розгортається через 19 років після подій книги "Гаррі Поттер і Дари смерті".

За сюжетом Поттеру близько 40 років, він одружений і працює в Міністерстві магії. Основний сюжет п'єси присвячений його сину-підлітку Албусу Поттеру і оповідає про те, як він справляється з "важкою ношею" родинної спадщини.

У п'єсі фігурують персонажі Герміони Ґрейнджер, Рона Візлі, Гаррі Поттер і Драко Мелфоя, а також його сина Скорпіуса, якого грає Ентоні Бойл. Змужнілого Гаррі у виставі зіграв 36-річний актор Джеймі Паркер, а Рона Візлі - 34-річний Пол Торнлі. Герміону Грейнджер грає 45-річна чорношкіра акторка Ному Думезвені.

Те, що на цю роль вибрали чорношкіру актрису, викликало бурхливу реакцію в соцмережах, адже фанати нерозривно пов'язували персонаж Герміони з актрисою Еммою Уотсон. Ролінґ назвала незадоволених людей "купкою расистів".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Кіностудія Warner Bros. хоче екранізувати восьму частину поттеріани
01 вересень, 2016, 03:29