В Україні відсьогодні зросли тарифи на електроенергію

В Україні відсьогодні зросли тарифи на електроенергію
З 1-го вересня в Україні зросли тарифи на електроенергію для населення. Передбачається, що це має стати передостаннім підвищенням тарифів до того, як вони вийдуть на ринковий рівень.

Відповідне рішення ухвалила Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, – повідомляє Громадське.

Так, з 1 вересня встановлені наступні тарифи: до 100 кВТ/год – 0,714 грн (було 0,57 грн); 100 кВт/год – 600 кВт/год – 1,29 грн (було 0,99 грн); понад 600 кВт/год – 1,638 грн (було 1,56 грн).

Тариф для багатодітних, прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу незалежно від обсягів споживання електроенергії – 71,4 гривень.

Наступний етап подорожчання запланований на 1 березня 2017 року. Споживачі електроенергії будуть розділені на дві групи: з об’ємом споживання до 100 кВт/год на місяць і з об’ємом споживання понад 100 кВт/год на місяць. Для першої групи споживачів вартість електроенергії в березні 2017 року становитиме 0,9 грн за кВт/год. Для другої групи – 1,68 грн за кВт/год.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
европо_жопа
Відповісти
100% жопа по європейськи
Відповісти
А пенсії і зарплати ця "влада" підняти не хоче до європейського рівня? А то чим платити будемо? Пане президент
Відповісти
А вас не цікавить, що 90% обленерго були розпродані за часів янукавоча і його оточенню? Ахмєтов тримає третину країни, от і роблять що хочуть.
Відповісти
"перша група" було до 150 кВт на місяць, потім "тихенько" зробили 100... мінять як собі хочуть... зараз, змінять (звісно ж в більшу сторону) норми споживання газу і води (в кого немає лічильника)... Питання в задачі, кому це вигідно? Відповідь очевидна.
Відповісти
А Гройсман щось для людей украънцыв вже зробив щоб покращити життя?вин тильки фразами кидається
Відповісти
Влада на коліна поставила українці одні виживають інші за кордон їдуть і тільки депутати чиновники олігархи в Україні зажираються і ні чорта не роблять а тільки развлечения у них і так далі
Відповісти
Зашибісь!О великий народ,а не дивно вам чого для тих хто використовував газу більше 6000кубів на рік при януковичу платили біля 7 грн.,а ті хто до 2500 кубів 0,72грн,і що змінилось для багатих?всім одна ціна.те саме спостерігаємо сьогодні і з електроенергією.влада безстрашна.
Відповісти
В марте 2017 еще раз. С октября - отопление +70%. Выравнивание, однако.
Відповісти
А може вже пора братись за зброю і валити цих реформаторів власноі кишені ,чи вони думають ,що народ і далі буде стояти на колінах ,а ця сволота наживатись .
Відповісти
одних "завалили", стало краще?
Відповісти
правлять мени дауни...
Відповісти
Останні новини
В Україні відсьогодні зросли тарифи на електроенергію
01 вересень, 2016, 10:17