Роботи на дорозі «Луцьк-Радехів-Львів» майже завершені

Роботи на дорозі «Луцьк-Радехів-Львів» майже завершені
Реалізація поточного ремонту автомобільної дороги загального користування Н-17 Луцьк-Радехів- Львів, співфінансування доріг державного значення, встановлення дорожніх знаків у карантинних зонах області – ці та інші питання розглядали під час робочої наради, що відбулася під керівництвом голови облдержадміністрації Володимира Гунчик.

Участь у нараді також узяли перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Степанцов, директор департаменту інфраструктури та туризму облдержадміністрації Іван Мирка, голова Луцької райдержадміністрації Ігор Ярмольський, - повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Зокрема, керівник найвищої виконавчої гілки влади в області обіцяв взяти на особистий контроль встановлення службою автомобільних доріг дорожніх знаків у зонах карантину, адже поінформованість про небезпеку має зробити людей більш відповідальними та уважними.

Окрім того, про стан ремонту дороги державного значення Луцьк-Радехів-Львів доповів заступник керівника з будівництва Служби автомобільних доріг у Волинській області Ншан Антонян. Він зазначив, що нині верхній шар дороги уже покладений, приступили до завершального етапу прокладення з’їздів, і усі роботи обіцяють завершити до 5 вересня поточного року.

Не до кінця залишається вирішеною проблема руху великовагового транспорту.

Відтак потрібно підготувати пропозиції для внесення змін до чинного законодавства щодо посилення відповідальності. Зокрема, як вважають учасники робочої наради, потрібно зобов’язати до сплати штрафу не лише перевізників, але й вантажовідправників.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Жовта (тимчасова) розмітка означає незавершеність або відсутність верхнього шару асфальту
Відповісти