Що відповіли нардепу від Волині у Міністерстві внутрішніх справ щодо вбивства Катерини Литкіної. ДОКУМЕНТ

Що відповіли нардепу від Волині у Міністерстві внутрішніх справ щодо вбивства Катерини Литкіної. ДОКУМЕНТ
Народний депутат від Волині Ігор Гузь отримав лист з Міністерства внутрішніх справ щодо вбивства Катерини Литкіної.

Про це депутат написав на своїй сторінці у Фейсбук.

"Сьогодні отримав відповідь із Міністерства внутрішніх справ з розслідування справи вбивства Катерини Литкіної з Нововолинська. Виявляється, і тут затягують з перевіркою. Це говорить про бездіяльність обласного управління Нацполіції. Вони вже 11 днів «шукали» дівчину так, що її тіло, на жаль, знайшов батько на території закинутої шахти.

Ця справа яскраво показує, що ситуація із бандитизмом і наркоманією у Нововолинську вийшла із-під контролю правоохоронних органів. Шприци на вулицях, кримінал і такі “пошуки” зниклих людей - це конкретна причина задуматися про відповідність займаним посадам міського та обласного керівництва поліції", - йдеться в дописі.

Нагадаємо, що раніше підозрюваний у вбивстві дівчини молодик оскаржував у суді ухвалу про обрання міри запобіжного заходу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Блін, та скільки можна, на контролі і на контролі, два місяці майже пройшло, новесенькі реформісти поліції ніяк винних не знайдуть. Це що знущання з людей? Як батькам тієї дівчинки? Нелюди, а не реформісти
Відповісти
Слухай, добре, що у тебе все добре. Де була нахржн поліція, коли батько сам знайшов свою дитину мертвою, розірваною? Ще не можна було за 11 днів в Нововолинську пошуки організувати, людей підключити? Не захищай своїх мєнтів. А нехай роблять роботу.
Відповісти
Це ж жах!!! З хлопцем яким вона зустрічалась треба викликати а то й привезти і допитати, адже саме з ним вона йшла на зустріч і не повернулась!!!!!!!!!!!!
Відповісти
мусора кришували ромів,що продавали ширку,а що робять поліцаі.....
Відповісти
внутрішніх справ, центральним ЗМІ і громадськості не до цієї бідолашної дівчинки, бо всі вже який день істерять по забитому поліцїєю "мученику", тобто бухому дядьку, який лупцював свою жінку і мужика, якого повважав її коханцем, побив людині скло в машині і чинив спротив поліції, от цим займається і верхівка поліції і міністерство і центральні канали оголосили ледь не національною трагедією, ну а що невинну дівчинку- квіточку вбили, чи ту малу на Одещині, то це так собі, розбирайтесь, як знаєте.
Відповісти
Думають злочин розкрити як попісяти піти.... Які ж ви неосвідчені... Да крок в ліво, крок в право.... Шо крок, даже слово не те, якщо скаже поліцейський - ви, народ, і прокуратура ж будете тут мітингі устраювати. Так само є адвокат, який слідкує за кроками ментів, щоб тоже грошей більше заробити. А ви як ті мавпи, аби тікі бананів дали.
З мертвих ж не воскресне, свідчень не дасть хто її вбив. А по доказам, які є це зробити важко... Чим більше лівих рухів в поліції - тим менше шансів закрити злочинців.
А брат буде цей мовчати, бо як розкаже - то довічне, а так 15 років. Відчуваєте різницю?
Відповісти
Останні новини
Що відповіли нардепу від Волині у Міністерстві внутрішніх справ щодо вбивства Катерини Литкіної. ДОКУМЕНТ
01 вересень, 2016, 13:31