У Telegram завівся бот «Бонус Плюс»*

У Telegram завівся бот «Бонус Плюс»*
ПриватБанк запустив бота @bonusplus_bot для Telegram, що допоможе користувачам популярного месенджера першими отримувати інформацію про акції програми лояльності «Бонус Плюс».

Окрім можливості прямої реєстрації в акціях, новий бот допоможе перевірити стан свого бонусного рахунку просто в месенджері, - повідомляє прес-служба ПриватБанку.

«Користувачі Telegram і «Бонус Плюс» тепер можуть перевіряти стан рахунку «Бонус Плюс» і реєструватися в акціях партнерів банку в декілька дотиків. Спробуйте й оцініть, – говорить перший заступник Голови Правління ПриватБанку Олег Гороховський. – Для українських підприємців це додаткова можливість планувати акції та програми лояльності для окремих категорій клієнтів, будувати систему прямих комунікацій зі споживачами без додаткових витрат для торгової точки».

«Бонус Плюс» – це програма лояльності, що дозволяє власникам карток ПриватБанку отримувати бонуси до 20% в мережі партнерів програми. У рамках акцій «Бонус Плюс» клієнти, що зареєструвалися в акціях, можуть отримувати персональні (підвищені) бонуси. Детальніше – на https://bonus.privatbank.ua/ua/aktsii/dnipro/?req=true

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.