Вхід тільки по запрошеннях: з Волиньради хочуть зробити VIP-клуб. ДОКУМЕНТ

Вхід тільки по запрошеннях: з Волиньради хочуть зробити VIP-клуб. ДОКУМЕНТ
Екс-радикал Володимир Кучер на розгляд сесії Волинської обласної ради підготував та подав проект рішення "Про порядок доступу до засідань сесії Волинської обласної ради".

Відповідний проект рішення з'явився на сайті Волинської обласної ради.

В документі йдеться про те, що особа, яка має намір бути присутньою на пленарному засіданні обласної ради, не пізніше ніж до 1600 годин дня, що за два робочих дні передує початку проведення пленарного засідання сесії обласної ради, подає на її адресу відповідну заяву.

В заяві має бути зазначено прізвище, ім’я, по-батькові; місце роботи, характер і рід занять; мету перебування на сесії обласної ради; номер телефону чи іншого засобу зв’язку.

Зазначена заява може бути подана особою письмово або прислати на електронну адресу.

Список осіб, яких допустять на засідання обласної ради затверджуватиме керуючим справами обласної ради.

Особа, яку допустять на сесію обласної ради повідомлять телефоном або електронною поштою.

Крім того, відвідувачі мають право заносити та виносити на/з території будівлі адміністративного будинку обласної ради аудіо-, фото- та відеотехніку, які є їх власністю, без отримання окремих дозволів. Не забороняється використання портативної аудіо-, фото- та відеотехніки під час засідання Волинської обласної ради.




До слова, такий проект рішення суперечить Закону України "Про державну службу". Зокрема, в статті 3 частини 2 йдеться: "1. Громадяни України реалізують своє право на участь у місцевому самоврядуванні за належністю до відповідних територіальних громад. 2. Будь-які обмеження права громадян України на участь у місцевому самоврядуванні залежно від їх раси, кольору шкіри, політичних, релігійних та інших переконань, статі, етнічного та соціального походження, майнового стану, терміну проживання на відповідній території, за мовними чи іншими ознаками забороняються".

У статті 10 частини 2 цього ж Закону зазначається "Обласні та районні ради є органами місцевого самоврядування, що представляють спільні інтереси територіальних громад сіл, селищ, міст, у межах повноважень, визначених Конституцією України, цим та іншими законами, а також повноважень, переданих їм сільськими, селищними, міськими радами".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дехто мріє зробити волинський офіс Коломойського.
Відповісти
Волинь Пост, ви хоч уявляєте собі скільки це - одна тисяча шістсот годин!
Відповісти
Це всього на всього суб'єктивне бажання одного депутата, це всього на всього проект рішення, який не пройде при голосуванні... Вибирайте люди адекватних депутатів! І немає тут що коментувати.
Відповісти
Це рукамі депутата Дубняк свої приду...ті "ноу-хау"хоче втілити! Він окрім тусування кабінетів в ОДА нічого не вмів робити і от тепер в раді те ж саме продовжує! Діагноз... :)
Відповісти
Хто такий Дубняк?
Відповісти
Укроп руками тушканчика кучера хоче обмежити доступ на сесії облради.Не проголосуємо!
Відповісти
Це вам не колишні волинські владці,які журналістів завжди поважали і цінували їхню роботу.Все пізнається у порівнянні -класика жанра,....прикро.
Відповісти
Останні новини
Вхід тільки по запрошеннях: з Волиньради хочуть зробити VIP-клуб. ДОКУМЕНТ
01 вересень, 2016, 17:38