Волиняни зможуть купити квиток до Києва за 100 гривень*

Волиняни зможуть купити квиток до Києва за 100 гривень*
Клієнти ПриватБанку отримали змогу купити залізничний квиток до Києва всього за 100 гривень.

Це стало можливим завдяки акції від ПриватБанку, яка проводиться з 1 по 30 вересня на всій території України, - повідомляє прес-служба ПриватБанку.

Купити акційний квиток може будь-який громадянин України з будь-якої станції відправлення. Для цього потрібно зайти в мобільний додаток Privat24 в розділ "Ж/д квитки", вибрати станцію прибуття "Київ-Пасажирський" і знайти рейси з акційною вартістю квитка 100 грн.

Оплатити квиток необхідно з карти MasterCard ПриватБанку. Акційна ціна встановлюється автоматично всім клієнтам, які виконали умови акції, і відображається в інтерфейсі в момент вибору місця в вагоні і покупки квитка.

ПриватБанк пропонує клієнтам швидкі, зручні і надійні способи покупки електронних квитків на поїзд без черг в будь-який час доби.

Придбати квиток можна через Інтернет-банк Приват24, через термінали самообслуговування, на сайті bilet.pb.ua, за допомогою мобільного додатки Приват24, а також за безкоштовним телефоном 3700.

Електронний квиток з QR-кодом не потрібно попередньо обмінювати в касах вокзалу, досить його роздрукувати.

На Волині цього року завдяки ПриватБанку більше 20 тисяч краян уже скористались вигідними сервісами та придбали квитки на залізницю.

Кожен волинянин може спробувати придбати електронний залізничний квиток в одному з 55 відділень, 200 банкоматах та здійснювати операції у понад 330 терміналах самообслуговування.

Ознайомитися з адресами розташування відділень, терміналів та банкоматів можна на сайті або зателефонувавши за номером гарячої лінії 3700 (безплатно з номерів мобільних операторів).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Серйозно? А з ківерець квиток в кассі коштує 88грн(!)
Відповісти
так і на вокзалі він так коштує- у чому акція ,щоб купити саме у приват? смішно навіть дуже,
Відповісти