Один з луцьких кандидатів в нардепи заявляє про шантаж і залякування

Один з луцьких кандидатів в нардепи заявляє про шантаж і залякування
Кандидат у народні депутати по луцькому мажоритарному округу Олена Голєва (на фото) заявила, що за порадою правоохоронців вимушена перервати свої зустрічі з лучанами.

Про це вона заявила у своєму зверненні, поширеному 21 вересня.

Голєва стверджує, що проти неї ведеться брудна кампанія як проти кандидата у нардепи. Вона запевнила, дії її конкурентів включають, зокрема, залякування людей, які працюють з Голєвою на цих виборах, погрози життю і здоров’ю їхніх дітей.

«Є засилання провокаторів на мої зустрічі з виборцями. Через третіх осіб мені передаються нав’язливі пропозиції зняти свою кандидатуру, після чого влаштовується погром у моїй депутатській приймальні», - каже Голєва.

Нагадаємо, 13 вересня Близько 11:30 до офісу Голєвої, що знаходиться у приміщенні швейної фабрики на вулиці Бойка у Луцьку, увірвався десяток людей і влаштував погром.

«Нині за порадою правоохоронців я вимушена перервати свої зустрічі з лучанами. Мета тих, хто керує цією брудною кампанією проти мене, частково досягнута – я не маю можливості спілкуватися з людьми, а це конче потрібно для вдосконалення «Народної передвиборчої програми», яку я готую», - пише Голєва.

Але, звичайно, зустрічі будуть відновлені, скільки б чорноротих провокаторів не засилали на них мої так звані конкуренти. Простіше кажучи – ті, хто мене боїться.

Нехай знають – я не знімуся з перегонів. Не подарую людям, здатним на такі вчинки, нової можливості докладатися до ведення країни до прірви…», - пише Голєва

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Продолжай Лена, продолжай. В парламент не попадешь, это точно, но деньги потратишь. С удовольствием продолжаем смотреть спектакль.
Відповісти
Соромно слухати!!!!!!!!
Відповісти
В неї що, теж манія переслідування як у Гуся?
Відповісти
вихід інфи про звернення АЛьоночки саме на Пості свідчить про те що нарешті ВОлодя все ж таки домовився про конкретну суму з ПАпіком !!!
Відповісти
Це що розвод лохів? Так вони на іншому окрузі. А в Луцьку знають, хто такі Голєви і як їх можна переслідувати. Це кінець комедії. Лєна вирішила вийти з гри красиво. А то була б перемогла... Навєрно.
Відповісти
Чьябы корова мычала.......
Відповісти
Даю відсіч Голєвим за побиття палицею!
Відповісти
Брудна кампанія була в Ариванючки, ухиляння від сплати податку 1855575 грн!
Відповісти
Ти на Ариванючку стрілки не переводь! Це не вона ухилялась, а Голєва. І навчись читати, "додаток" був неофіційний!!!
Відповісти
Останні новини
Свіжий ляп Януковича. ВІДЕО
21 вересень, 2012, 15:07
Один з луцьких кандидатів в нардепи заявляє про шантаж і залякування
21 вересень, 2012, 14:51