Луцькі прикордонники завадили контрабанді цигарок

Луцькі прикордонники завадили контрабанді цигарок
Державна прикордонна служба України продовжує активні заходи щодо протидії злочинним елементам, які займаються незаконним переміщенням цигарок до країн Євросоюзу. Ця робота проводиться у тісній взаємодії з прикордонниками суміжних країн.

Так, учора, 1 вересня, співробітники Луцького прикордонного загону спільно з колегами з Польщі в черговий раз завадили контрабанді цигарок, - повідомляє Держприкордонслужба.

У результаті взаємообміну інформацією українськими прикордонниками неподалік лінії державного кордону, біля берегу річки Західний Буг, було виявлено 6 ящиків тютюнових виробів, гумовий човен з веслами, знаряддями переправлення та затримано особу, яка причетна до даної протиправної діяльності. Наразі стосовно затриманого громадянина України, жителя села Бережці, за порушення прикордонного режиму та спробу незаконного перетинання державного кордону складено процесуальні документи.

На суміжній території польськими правоохоронцями затримано ще 13 ящиків цигарок, які громадянин Польщі перевозив в автівці.

Варто також зазначити, що останнім часом на кордоні з Польщею фіксуються випадки використання протиправними елементами у своїй діяльності неповнолітніх громадян, знаючи неможливість їх притягнення за скоєні правопорушення. Неодноразово неповнолітніх прикордонники України та Польщі затримували по обидва боки кордону.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцькі прикордонники завадили контрабанді цигарок
02 вересень, 2016, 12:04