Володимир-Волинський суд закрив справу щодо дружини директора ТОВ «Гербор-холдинг». ДОКУМЕНТ

Володимир-Волинський суд закрив справу щодо дружини директора ТОВ «Гербор-холдинг». ДОКУМЕНТ
Володимир-Волинський міський суд своїм рішенням закрив адміністративне провадження щодо дружини директора ТОВ “Гербор-холдинг” Олега Борбелюка.

Постанова датована 25 серпня цього року, - повідомляє БУГ.

В суді пані Борбелюк дала пояснення ситуації, що відбулась 2-го серпня. Так, вона у невідкладних сімейних справах змушена була виїхати з дому автомобілем, який є власністю ТОВ “Гербор-холдінг” та яким зазвичай користується її чоловік, генеральний директор підприємства.

Також в поясненні викладене бачення пані Борбелюк стосовно ситуації:

“Вона (Наталія Борбелюк – ред.) була в домашньому одязі та без сумочки, в якій зазвичай знаходяться її особисті документи та телефон, оскільки виїхала з дому на незначну відстань. За 50 м від місця проживання її було зупинено нарядом патрульної поліції, хоча вона жодних вимог ПДР не порушувала. На вимогу пред’явити документи вона пояснила, що всі документи знаходяться вдома, в сумочці, яку вона поспіхом забула і попросила надати їй можливість заїхати додому та надати документи, на що поліцейські категорично відмовились та запропонували вийти з автомобіля.

У проханні дати можливість скористатись послугою адвоката теж було відмовлено, та із застосуванням фізичної сили її було примусово доставлено в Володимир-Волинське ТМО, де, ігноруючи всі її доводи, що вона не перебуває у стані алкогольного сп’яніння, черговий лікар зробив висновок, що вона перебуває у стані алкогольного сп’яніння, та її було затримано.

Після того, як її було звільнено, вона почувала себе вкрай погано, а тому звернулась за медичною допомогою та пройшла повне обстеження на вміст алкоголю в організмі, слідів вживання якого виявлено не було. Просить провадження у справі закрити за відсутністю в її діях складу адміністративного правопорушення”, – йдеться в постанові.

Нагадаємо, що 2-го серпня поліція затримала жінку з підозрою на кермування в стані алкогольного сп’яніння. Пройти перевірку на алкотестер “Драґер” вона відмовилась. Працівники патрульної поліції на кермувальницю склали протокол за ст. 130 КУпАП (керування у стані сп’яніння) та винесли постанову за ст. 126 КУпАП (керування транспортним засобом особою, яка не не пред’явила для перевірки посвідчення водія відповідної категорії, реєстраційного документа на транспортний засіб).

В судовій постанові зазначається – “щодо результатів медичного огляду з метою виявлення стану алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або перебування під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції, складений лікарем Володимир-Волинського ТМО від 2-го серпня 2016-го року, містить такі неточності та складений таким чином, що встановити, відносно якої саме особи він складений, неможливо“.

Також Володимир-Волинський міський суд зазначив, що жодних правових підстав для проведення медичного огляду на стан алкогольного сп’яніння водія у працівників поліції не було. Огляд на стан сп’яніння був проведений з грубим порушенням встановленого порядку, висновки зроблені поверхнево та з порушенням порядку, визначеного у відповідній Інструкції, а інших фактичних даних про те, що вона керувала автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, не здобуто.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бабло знову перемогло
Відповісти
Вже набридли подібні публікації з "ВЕРДИКТОМ" Волинських судів.Якщо порушили закон,то вже не шукайте правди і не виглядайте клоунами
Відповісти
Ви думали що у Володимирі сидять чесні судді і хабарів не беруть ?Вони з того самого совкового злодійського кодла .
Відповісти
Як файно розписали(аж хочеться пов1рити) Судд1в на мило
Відповісти
Останні новини
Володимир-Волинський суд закрив справу щодо дружини директора ТОВ «Гербор-холдинг». ДОКУМЕНТ
02 вересень, 2016, 14:09