За 4 місяці прикордонники 44 рази відмовились від хабарів

За 4 місяці прикордонники 44 рази відмовились від хабарів
З травня місяця у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби розпочався перший етап операції "Чисті руки". За цей час зафіксовано 44 випадки відмови прикордонників від неправомірної вигоди.

Про це повідомляє Держприкрдонслужба на своїй сторінці у Фейсбук.

Так, найбільшими сумами стали два випадки дачі хабарів по 1 тисячі євро за уникнення від відповідальності в переміщенні сигарет через кордон в пункті пропуску «Ужгород» Чопського загону та відділі прикордонної служби «Красноїльськ» Чернівецького.

В той же час: 34 прикордонники були звільнені з лав прикордонної служби за службовою невідповідністю. Перший етап операції "Чисті руки" в черговий раз підтвердив, що шлях очищення в Держприкордонслужбі залишається незмінним.

"Відмітимо, що кількість відмов від хабарів постійно зростає, що досягається системною та послідовною роботою, яка проводиться з персоналом відомства. Державна прикордонна служба в черговий раз наголошує, що курс на очищення від корупції є незмінним, а кожна посадова особа у разі вчинення правопорушення буде відповідати згідно з чинним законодавством. Ця робота направлена на досягнення реального результату - цілковите знищення корупційних схем", - йдеться у повідомленні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
кожного разу як бачу подібні заголовки ржу до сліз)
Відповісти
А скільки разів ЗБАГАТИЛИСЬ ...
Відповісти
Сьогодня не 1-е квiтня...
Відповісти