Поліція про вчорашнє вбивство і самогубство в Луцьку: офіційна версія. ВІДЕО

Поліція про вчорашнє вбивство і самогубство в Луцьку: офіційна версія. ВІДЕО
Учора, 1 вересня, близько 17 години в Луцьку у власній квартирі виявили тіло 56-річної місцевої мешканки із ознаками насильницької смерті.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, - повідомляє перс-служба ГУНП у Волинській області.

Тіло 56-річної жительки обласного центру виявили в спальній кімнаті її квартири. У жінки були явні ознаки насильницької смерті – рани голови.

З місця події поліцейські вилучили ряд речових доказів, та взялися за пошуки зловмисника.

Оперативники встановили, що до вбивства може бути причетний син потерпілої, 33-річний місцевий житель. Як з’ясувалося, після скоєння злочину в той же день він покінчив життя самогубством.

«Слідство розглядає декілька версій, за однією із них вбивство скоїв син потерпілої. Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Наразі у справі призначено ряд експертиз. Триває досудове розслідування», – повідомила заступник начальника Головного управління Національної поліції у Волинській області Наталія Пасічник.

Нагадаємо, вчора у Луцьку на проспекті Перемоги в одній із квартир знайшли труп чоловіка з перерізаними венами. Він міг скоїти вбивство, а після цього - самогубство.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Поліція про вчорашнє вбивство і самогубство в Луцьку: офіційна версія. ВІДЕО
02 вересень, 2016, 14:41