Двоє азіатів за підробленими паспортами хотіли через Волинь потрапити до Польщі

Двоє азіатів за підробленими паспортами хотіли через Волинь потрапити до Польщі
Двох незаконних мігрантів, які використовували підроблені паспортні документи громадян Європейського Союзу, викрили сьогодні вранці, 3 вересня, співробітники Державної прикордонної служби України на Волині.

Про це йдеться на сайті Держприкордонслужби.

Чоловіки азіатської зовнішності їхали поїздом до Варшави через пункт пропуску «Ягодин». Під час проходження прикордонного контролю охоронці кордону встановили, що надані мандрівниками документи – підроблені.
Для перетину кордону чоловіки азіатської зовнішності використовували паспорти громадян Німеччини та Франції. Аби встановити всі обставини та детально вивчити документи, нелегалів зняли з потяга.

Далі прикордонники з’ясували, що в одному з паспортів замінене фото власника на інформаційній сторінці, в іншого ж ця сторінка повністю підроблена. Крім того в обох документах є й інші елементи підробок. Також прикордонники встановили, що громадяни з такими паспортами в Україну не в’їжджали.

Наразі ж тривають фільтраційні заходи та встановлюються всі деталі правопорушення, про яке вже також повідомлено співробітників Національної поліції.

До того ж, ще одного незаконного мігранта прикордонний наряд Мостиського загону зупинив за 300 метрів від лінії кордону з сусідньою Польщею. Інформацію про невідомого в прикордонні правоохоронців повідомили місцеві жителі. Затриманий виявився громадянином Азербайджану. Наразі за спробу незаконного перетинання державного кордону України рішенням суду на нього накладено штраф у розмірі 3,4 тисячі гривень. Також прикордонники прийняли рішення про його примусове повернення додому.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Двоє азіатів за підробленими паспортами хотіли через Волинь потрапити до Польщі
03 вересень, 2016, 20:19