«Волинська трагедія»: шляхи вирішення та загрози. ВІДЕО

«Волинська трагедія»: шляхи вирішення та загрози. ВІДЕО
Визнання польським Сеймом Волинської трагедії, як винищення народу Польщі українськими націоналістами, мало кого з українців залишило байдужим.

Про те, що означає це рішення для України, чому польська влада так вчинила і які можуть бути наслідки дискутували голова фракції ВО "Свобода" у Луцькій міській раді Микола Федік та голова товариства польської культури на Волині імені Єви Фелінської Валентин Ваколюк в ефірі ток-шоу "Протилежний погляд LIVE", пише Конкурент.

Зокрема Валентин Ваколюк висловив думку, що Степан Бандера і Роман Шухевич – це "штучно насаджені" українські герої. З цим категорично не погодився Микола Федік.

На думку голови Волинської ОДА Володимира Гунчика, який дав коментар в ефірі передачі, польський Сейм повинен відмінити своє рішення як упереджене і шкідливе для обох країн.

Щодо питання Волинської трагедії висловилися також народні депутати від Волині Ігор Гузь та Ірина Констанкевич, а також історик, головний редактор інтернет-видання "Історична правда" Вахтанг Кіпіані.

Детально – у повному випуску програми.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Поляки повинні вибачитися за Пільсуцького котрий зрадив український нарід і Петлюру, а також за АК яка невідомо що тут шукала на українських землях. Поляки заспокойтеся куди ви лізете, це не ваша земля не будьте москалями не перетворюйте Волинь в другий Донецьк.
Відповісти
Останні новини
«Волинська трагедія»: шляхи вирішення та загрози. ВІДЕО
05 вересень, 2016, 09:00
Мер Житомира добігався. ФОТО
05 вересень, 2016, 08:11