У Луцьку відкрили виставку «велоагітації». ФОТО

У Луцьку відкрили виставку «велоагітації». ФОТО
В Луцьку відрили велосипедну виставку «Ідеальний для міста»: експозиція має на меті продемонструвати переваги та особливості користування велосипедами.

Виставка відкрилася 21 вересня в Галереї мистецтв.

Як розповів голова Асоціації розвитку туризму Волині Юрій Моклиця, виставка організована в рамках Європейського тижня мобільності - комплексу подій, які проводяться в різних містах Європи для популяризації велосипедного руху та громадського транспорту.

За словами Моклиці, ідея виставки - показати особливості пересування різними видами велосипедів.

На виставці показані велосипеди різних типів із основними перевагами та недоліками у використанні в різних умовах міста та поза ним.

Крім того, на виставці представлені велостоянки, зроблені за правилами та нормами для таких об'єктів. Це приклади велостоянок, які можна поставити в місті.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цей захiд, це просто супер!!! Кожен адекватний мешканець повинен пiдтримати цю iнiцiативу. Якщо завтра ми дiйдем до реалiзацiï цього проекту,то можна буде реалiзовувати проекти доволi глобальнiшi,якi перетворять наше суспiльство на сучасний i прогресивний соцiум.
Відповісти
Відвідала! Ідея прекрасна! Виставка гарна! Юрій, ви молодець!
Відповісти
знаєте, що мені найбільше подобається? Людина, яку "попросили" із посади в міський раді, зробив розвиток туризму своїм життям. Це справжній знавець свої справи. Захооплююся такими дічами.
Відповісти
Идеальный, но не для "нашого міста". У нас полностью отсутствует инфраструктура, город не приспособлен для велодвижения. Перспектив для развития нет, денег для развития нет, заинтересованности властей в развитии нет.
Відповісти
Я за! 100% полезно ...
Відповісти
Останні новини
У Луцьку відкрили виставку «велоагітації». ФОТО
21 вересень, 2012, 18:08
Помер знаменитий кавеенщик
21 вересень, 2012, 17:09