В Луцьку злодії стріляли в патрульних. ОНОВЛЕНО

В Луцьку злодії стріляли в патрульних. ОНОВЛЕНО
В Луцьку близько 5-ої години ранку на вулиці Винниченка двоє осіб відкрили стрілянину по патрульних.

Про це ВолиньPost повідомили в поліції.

Копам надійшов виклик, що невідомі особи намагаються відчинити двері офісу на вулиці Винниченка, 51. Піднявшись на 5 поверх, поліцейські побачили осіб у балаклавах, які сиділи біля дверей.
Особи відразу відкрили вогонь по патрульних з травматичної зброї та почали втікати вниз. Патрульні також дістали зброю та почали наздоганяти зловмисників.

На вулиці один з інспекторів відчув біль в нозі. Попередньо в нього – поранення правої ноги, ще одна куля влучила в стегно, третя – пробила полотно бронежилета. Його напарнику куля потрапила по козирку. Загрози життю інспекторів немає.

Злодії втекли.

За словами правоохоронців, коли злодії тікали, то лишили своє знаряддя злочину - ключі, відмички. Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група. Як кажуть у поліції, вони вже "впізнали" почерк злочинців.

Тривають слідчі дії. Поліція розшукує нападників.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чому такі дії непрофесійні? Їхали по повідомленню про злочин, а тому коли піднімалися по сходах хтось мав підніматися ліфтом, крім того на виході обов"язково мали залишатися ще співробітники поліції, щоб підстрахувати колег на випадок втечі злочинців.За такої "роботи" працівників поліції, коли вони, навіть в умовах очевидності злочину, будучи проінформованими, не можуть впіймати грабіжників, скажіть мені, як оцінити такі їх дії?. Це і є відповідь на питання щодо якості реформи правоохоронних органів і ніякі самозвані "громадські активісти" не переконають думаючих громадян в іншому!.
Відповісти
Ліфт? Це п*ятиповерхівка, в таких немає ліфтів. Це будинок біля зупинки, в якому ще 23/7 знаходиться. Там ширина сходів півтора метри десь! Питання: як двоє людей можуть втекти від двох поліцейських, в такому під*їзді? Там з сусідом не розминешся на сходах!
Відповісти
Підтримую!
По оголошенню набрали сварщиків... Ні підготовки, ні знань
ГАНЬБА піліції!!!
Відповісти
За те зранку наші доблесні копи коли зупинили авто на даній вулиці із табельною зброєю в руках наділи наручники на водія перевірили документи і відпустили.Я в шоці від такого професіоналізму підстав діставати в них зброї взагалі не було на що дивиться ввб.Хлопець який був за кермом перелякався не на жарт авто було на іноземних н.з приїде в європу бідолаха і розкаже про нашу привітність.
Відповісти
Піднявшись на 5 поверх, поліцейські побачили осіб у балаклавах, які сиділи біля дверей.
Особи відразу відкрили вогонь по патрульних з травматичної зброї та почали втікати вниз.

Злодії втекли.

от питання
а патрульні ще їм знизу постелили червону доріжку ?!


Відповісти
як втекти з 5 поверху? коли знизу копи піднімаються а пригати високо?!

Паходу взговорі вони були
копи кришують їх...тому і відпустили
Відповісти
Вони перестрибнули на другу кришу...
А потім як пригнули вниз точно в тачку.
І втекли.
Відповісти
Враховуючи що ліфт в підїзді відсутній і там лише сходи як діяли копи що повз них втікли зловмисники по сходах до речі цей момент не описаний в статті
Відповісти
ПАЛІЦаї курнули і були на тормозах а грабітєлі пєхом пєхом і пішли собі по справах. паліцаї очнулись -оба на утро .пора додому.
Відповісти
Ще не проснулись копи зранку, щоб ловити зловмисників
Відповісти
Патрульная полиция новая, а ошибки те же, что и у старой милиции. Было бы не травматические оружие у преступников, а боевое, было бы минус 2 патрульных. Вопрос к полиции - почему не стреляли? Я отвечу - оружие мало носить на поясе, им нужно уметь пользоваться, знать ЗУ про национальную полицию ст. 46.,43.,44.,быть психологически готовыми к применению. А самое главное при прибытии на место преступления нужно соблюдать меры предосторожности,и привести оружие боевую готовность, тактически правильно действовать, а не вольготно и на раслабоне подходить к месту подобного происшествия. Тут по шапке должны получить инспектора по служебной подготовке, что не учат личный состав - дармоеды.
Відповісти
Житловий будинок. Офіс на другому поверсі. Дістають поліцейські зброю, стріляють на ураження. Половина вас, диванних критиків, починає кудахтати про те, що "в житловому будинку почали стрільбу бойовими". Далі. Вистрелив, значить, промазав, рикошет, відкриваються двері, входить бабуля одного з коментаторів. Смерть. "Кудахтахтах, як же можна, непрофесіонали". Все не так просто. Вистрелив би - тварі знайшли б адвокатів, ті пришили б "чому стріляли в під'їзді? Чому не злякалися рикошету, звідки така "безпечність"?" І загримотіли б обоє в кутузку.
Розкиньте мізками перед такими коментарями, станьте на позицію патрульних, а ще краще - підніметься з дивану, зробіть заспокоювального чаю і перестаньте бомбити. Сором
Відповісти
якщо ти їх захищаєш, тоді скажи, як вони (злодії) пройшли мимо піліції? сором таким сварщикам!!! вони просто наклали в штани ось і весь сказ. старі пепси без зброї їх спіймали б!!!!!
Відповісти
Останні новини
В Луцьку злодії стріляли в патрульних. ОНОВЛЕНО
05 вересень, 2016, 09:31
Мер Житомира добігався. ФОТО
05 вересень, 2016, 08:11