На Волині стартує новий навчальний сезон ЮніорБанку. ФОТО*

На Волині стартує новий навчальний сезон ЮніорБанку. ФОТО*
1 вересня стартує набір на екскурсії та квести до Банку. Близько 80 тренерів уже чекають на волинських школярів. Навчання безплатне для всіх учнів. Щоб здобути нові знання та підвищити свою фінансову культуру, необхідно зареєструватися. Відвідати банк запрошують дітей із усіх міст і районів Волині!

Тренери вже готові до нового сезону та чекають на дітей! У ПриватБанку на Волині завершився останній літній квест для луцьких дітей, які хотіли більше дізнатися про банківські послуги та фінансову культуру. Він був нетрадиційним, бо запрошення для малечі банкіри робили через соцмережі. Для цього школярам або батькам потрібно було зробити репост анонсу новини в соцмережах про набір на заняття в банк та зареєструватися за відповідною формою в гугл-документі.



“Дізнався багато нового для себе, побачив, як працює банківська система, бо ми побували всюди. Спостерігав, як працівники банку надають послуги клієнтам у відділенні, в касі. Як громадянам фахівці допомагають усі операції здійснювати в банкоматах і терміналах самообслуговування. Тепер уже знаю, як відрізнити фальшиві купюри від справжніх, - ділиться враженнями учасник квесту, 12-річний Юрій Хведченя.

Мама Юрія - відома волинська журналістка Оксана Хведченя - вважає, що до фінансової культури дітей треба привчати зі шкільної лави. Знання завжди цінні. До того ж їм цікаво все бачити на власні очі, тоді й сприймають чимало питань та проблем інакше, краще розуміють батьків.



“І сучасні діти розвиваються зараз напрочуд швидко, схоплюють постійно нову інформацію, і ми теж вдосконалюємо наші квести. Зокрема, останній літній квест особливий і тим, що діти відчули себе в ролі працівників, які заробляють. Замість грошей видавали наклейки, які потім обмінювали на подарунки. Тому поставили таку мету - познайомити дітей із ПриватБанком і дати їм відчути, якими є перші заробітки та дати зрозуміти, що вони не даються просто так, а для того, щоб заробити, потрібно вкласти масу енергії, ініціативи та знань, - керівник напрямку ЮніорБанку Північно-Західного РУ ПриватБанку Галина Шеметило.



Довідка: ЮніорБанк - всеукраїнська школа фінансової грамотності для дітей. Це соціальна програма фінансової грамотності для школярів, що принципово відрізняється від звичних шкільних програм. Там немає нудних уроків і конспектів, усе навчання проводиться в інтерактивній ігровій формі.

Освітня програма «ЮніорБанк» стартувала в 2009 році в Україні. Сьогодні ЮніорБанк працює в Україні та Латвії, об’єднуючи понад 500 000 школярів.

У 2012 році ЮніорБанк було визнано однією з найбільш корисних освітніх програм України в рамках міжнародної виставки «Освіта та кар’єра», яку щороку проводять Міністерство освіти та Національна академія педагогічних наук України. Вперше золоту медаль за розробку методики навчання в школах отримала банківська програма, що стала сьогодні однією з наймасовіших освітніх ініціатив в Україні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.