Прокуратура Волині завела кримінал на депутата Луцькради

Прокуратура Волині завела кримінал на депутата Луцькради
Прокуратура Волинської області розслідує кримінальне провадження стосовно депутата міської ради за фактом пропозиції надання неправомірної вигоди працівнику прокуратури.

Про це повідомляє управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ
Генеральної прокуратури України

Прокуратурою Волинської області до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України.

Встановлено, що 25.08.2016 депутат Луцької міської ради, представник депутатських комісій з питань містобудування, архітектури, земельних відносин, зарекомендувавши себе представником інтересів низки будівельних компаній, звернувся до начальника відділу прокуратури області із пропозицією надання неправомірної вигоди у вигляді квартири у новозбудованому будинку за вирішення питання про закриття кримінального провадження стосовно службових осіб відділу державного архітектурно-будівельного контролю Луцької міської ради, управління Державної архітектурно-будівельної інспекції в області. При цьому депутат зазначив, що розслідування вказаного кримінального провадження створює юридичні перешкоди при подальшому веденні будівельних робіт, отриманні дозвільних документів та введення об’єктів в експлуатацію.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні проводиться слідчими прокуратури області.

Довідково: прокуратурою Волинської області зареєстровано кримінальне провадження за фактами зловживання службовим становищем та службового підроблення зі сторони службових осіб відділу державного архітектурно-будівельного контролю Луцької міської ради, управління Державної архітектурно-будівельної інспекції в області в інтересах низки компаній-забудовників, які ведуть будівництво багатоквартирних будинків у м. Луцьку з суттєвими порушеннями містобудівних умов та Державних будівельних норм України, що може становити небезпеку для людей.

Досудове розслідування здійснюється слідчим управлінням Головного управління Національної поліції України у Волинській області, а процесуальне керівництво – прокуратурою Волинської області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То хто?
Відповісти
ім'я то де????
Відповісти
а якому прокурору давали.Хто такий чесний.Народ має знати героїв в обличчя
Відповісти
депутата мають знати теж
Відповісти
Козадоєв
Відповісти
Козадоєв
Відповісти
А з ким тепер бортися ? Скотиняки давайте свої декларації реєструйте ми підкажемо де ваше майно ще є по Україні. Починаються добровільні звільнення держслужбовців Романюк перший засцяв.
Лёд тронулся, господа присяжные заседатели!
Відповісти
Нє Козадоєв, а Казладоєв!!!!!!!!
Відповісти
Козюркін ?
Відповісти
Цюцюркін
Відповісти
у Луцькій міськраді немає комісій з питань містобудування, архітектури, земельних відносин,а є постійна комісія міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереженняістобудування, архітектури, земельних відносин... і
Відповісти
Є пропозиція на Чернишевського построїти нову тюрму для поважних людей.
Відповісти
Він просто хотів пентхаус, а той давав лише однокімнатну, от і вирішив зарісоватись чесним, вєрняк!!!!
Відповісти
Микола!
Відповісти
Потрібно почати збір підписів на Театральному майдані про відкликання такого депутата який позорить усю владу і Україну
Відповісти
Останні новини
Прокуратура Волині завела кримінал на депутата Луцькради
05 вересень, 2016, 13:07