За досягнення волинським спортсменам платитимуть більше. ДОКУМЕНТ

За досягнення волинським спортсменам платитимуть більше. ДОКУМЕНТ
Волинським "особливим" спортсменам обіцяють збільшити призові винагороди.

Про це йдеться на сайті Волинської обласної ради.

Зокрема, на наступну сесію Волиньради планується внести проект рішення про "Положення про виплату одноразових грошових винагород спортсменам і тренерам області з видів спорту інвалідів". Депутати хочуть збільшити суми одноразових грошових винагород спортсменам і тренерам відповідно до підпункту 6 пункту 3 Указу Президента України від 03 грудня 2015 року "Про активізацію роботи щодо забезпечення прав людей з інвалідністю".

За перше місце у Паралімпійських, Дефлімпійських іграх спортсменам буде виплачена грошова нагорода у розмірі 120 тисяч за перше місце, 96 і 82 тисячі гривень за друге і третє місця відповідно.

За призові місця у Чемпіонаті світу з паралімпійських, дефлімпійських видів спорту, Всеукраїнських ігор (ДЦП, незрячих, тощо) спортсмени нагороджуються за зайняте перше місце 90 тисяч гривень, за друге 72 тисячі гривень, а за третє 61 тисяча гривень.

Присвоєння спортсмену спортивного звання “Заслужений майстер
спорту України” - 18 тисяч гривень. За виконання спортсменом нормативу “Майстер спорту України міжнародного класу” (вперше) - 11 тисяч гривень.

В ігрових видах спорту грошова винагорода встановлюється кожному
спортсмену, що входить до заявкового аркуша команди, а також спортсменам за зайняті місця у складі збірних команд України залежно від рівня змагань.

Тренерам надається грошова винагорода згідно з досягненнями
спортсмена з коефіцієнтом 0.5 від особистої грошової винагороди спортсмена. Тренерам, що підготували збірні команди області з ігрових видів спорту надається лише одна грошова винагорода за досягнуті результати з коефіцієнтами: старший тренер з коефіцієнтом 1.5, а помічник - 0.5. У разі, коли підготовку спортсмена здійснюють кілька тренерів, їм надається одна грошова винагорода, яка розподіляється між ними у залежності від особистого внеску.







Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
За досягнення волинським спортсменам платитимуть більше. ДОКУМЕНТ
05 вересень, 2016, 20:47