У Луцьку популяризують туризм через кіно. ФОТО

У Луцьку популяризують туризм через кіно. ФОТО
У Луцьку розпочався фестиваль «Вітрила пригод», на якому проведуть фотовиставку, конкурс фільмів та бардівської пісні на туристичну тематику.

Фестиваль почався 22 вересня із відкриття фотовиставки у фойє Палацу культури міста.

Нагадаємо, фестиваль триватиме 22-23 вересня: програма.

За словами організаторки, голови туристичного клубу «Ми» Руслани Мельник, в Луцьку цей фестиваль проводиться вперше. Основна його ідея - популяризація туристичного і здорового способу життя і об'єднання людей по всій Україні навколо туризму.

Мельник розповіла, що організатори навмисно хотіли надати фестивалю мистецького спрямування.

«Це конкурсний фестиваль, де автори змагатимуться в галузях фотографії, відео та бардівської пісні. Всі роботи оцінюватиме журі, яке визначить переможців», - зазначила організаторка.

На конкурс автори з Волинської, Рівненської, Львівської, Житомирської областей і з Санкт-Петербургу подали 30 фільмів, 40 фотографій. Виставка та показ фільмів відбуваються в Палаці культури міста. 15 бардівських виконавців виступатимуть в центральному парку. Учасники

За словами Мельник, фестиваль планують продовжити і розширити у наступному році.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: туризм
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
10 фотографій та один виставлений намет. Потужно. А от скільки грошиків вона отримала на проведення цього заходу? А скільки реально витратила? А куди поділася різниця? Да, Руслана Мельник як завжди рулить!!!
Відповісти
Людей не було ні на презентації, ні на перегляді фільмів, ні у парку. Мабуть це просто відмивання грошей. Позорисько, а не фестиваль.
Відповісти
Я дуже задоволена проведеним фестивалем. Познайомилися цікаві творчі особистості між собою, але вам, Захаре та Люся, цього ніколи не зрозуміти. Краще порахуйте грошики у своєму гаманці, а то заздрість від вас так і рулить. Ви знаєте, мистецтво туризму, це не для широкого кола глядачів, були ті, кому це потрібно, але вам цього не збагнути.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку популяризують туризм через кіно. ФОТО
22 вересень, 2012, 15:02