В Київський лікарні розстріляли чоловіка. ФОТО

В Київський лікарні розстріляли чоловіка. ФОТО
У Києві в холі лікарні на вул. Багговутівській застрелили чоловіка.

Про це повідомляє канал 112.

У чергову частину Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Багговутівській у холі лікарні стріляли в чоловіка.

Коли на місце події прибула слідчо-оперативна група, за свідченнями свідків з'ясувалося, що вони чули постріли. У вбитого - кілька вогнепальних поранень тіла, від яких він помер на місці.

Особа чоловіка встановлена: це - киянин, 1982 р. н. За попередньою інформацією, він не є працівником або пацієнтом лікувального закладу.

На місці працює слідчо-оперативна група, експерти-криміналісти та оперативні працівники. Вилучено стріляні гільзи. Правоохоронці вивчають записи з камер відеоспостереження, опитують свідків і очевидців. Зусилля поліції спрямовані на затримання зловмисника.

Відомості про подію належним чином зареєстровані в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Шевченківського УП.





Поліція вважає, що чоловіка у київській лікарні застрелили з метою пограбування. Про це заявив начальник ГУ Нацполіції Києва Андрій Крищенко.

"У лікарні був застрелений житель Києва 1982 року народження. У нього множинне вогнепальне поранення. За фактами, які виявили на місці події, ми вважаємо, основна версія, що вбивство сталося з метою пограбування. Він займався валютними операціями в тіньовому секторі економіки. Зараз задіюються всі сили, проводиться огляд місця події, вилучаються речові докази, відпрацьовуються шляхи відходу, застосовувалися службові собаки", - повідомив він.

За словами голови Шевченківського райвідділу поліції Германа Приступи вбивство сталося о 16:40.

"Прозвучало 6-7 пострілів, після чого злочинець зник з місця вбивства. Свідків або людей, які могли б дізнатися вбивцю немає. Вбитого знайшли медсестри в холі. Відомо, що вбитий є уродженцем Вінниччини. Останнім часом він проживав в Києві. Слідство кілька версій про причини вбивства. Зараз відкрито кримінальну справу за статтею "вбивство", - повідомив він.

Кореспондент телеканалу 112 повідомив, що оперативні дії завершилися.

"У вбитого перебувала значна сума грошей в доларах", - додав він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
В Київський лікарні розстріляли чоловіка. ФОТО
05 вересень, 2016, 23:44