За несплату комуналки боржників не виселятимуть, - віце-прем’єр

За несплату комуналки боржників не виселятимуть, - віце-прем’єр
Віце-прем'єр-міністр, міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко стверджує, що боржників не виселятимуть із квартир у разі несплати ними житлово-комунальних послуг.

Як передає Цензор.НЕТ, про це він заявив в ефірі Радіо Свобода.

"Був хоч один випадок, коли за несплату житлово-комунальних послуг виселили якусь сім'ю? Перестаньмо лякати людей цими питаннями", - сказав він.

Щоб платити за новими тарифами, міністр радить писати заяву на отримання субсидії або брати допомогу від держави на заходи з енергоефективності й таким чином економити кошти. За його даними, програмою так званих "теплих кредитів" від держави в 2015-2016 роках скористалися близько 170 тисяч сімей і 350 ОСББ.

"Програма "теплих кредитів" дає можливість отримати компенсацію від держави в 20% на негазові котли, 30% на індивідуальне утеплення, 40% - якщо це багатоповерховий будинок ОСББ", - розповів Геннадій Зубко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
що за х...ню перепощують журналісти ВП??? НАВІТЬ В ЛУЬКУ ПРОДАЛИ КВАРТИРУ ЗА КОМУНАЛЬНІ БОРГИ....
Відповісти
є такий випадок ганебний у Луцьку- зробили людей бомжами ще й далі вже списочок є ,спритники хочуть ті квартирки собі забрати- заллють вас людські сльози і прокльони,не раді будете
Відповісти
Он у нас вже люди петиції пишуть - а він як з Марсу -чи можу у Луцьку вліда якась особлива -депутати безпедєльщікі у нас,
"Чиновники, вони ж слуги народу, пропонують виставляти на продаж приватні квартири лучан, якщо заборгованість перевищує всього 10 000 гривень. Це при тому, що ринкова вартість до прикладу однокімнатної квартири в Луцьку становить в середньому 450 000 грн.

Треба заборонити таку практику, оскільки це порушує право на приватну власність і є аморальним з боку чиновників і людей, які хочуть легко і недорого привласнити чиєсь житло без згоди власника.
Відповісти
А що робити з тими,що мають можливість заплатити і не платять бо їм пофіг?А хто заплатить за алкоголіків?Може місцевий бюджет?Хто живе в приватному будинку,або сучасній багатоповерхівці,той не знає реальної картини,що робится в хрущовках і брежнєвках.Треба вчасно розбиратись з кожним фактом заборгованості.
Відповісти
на якому світі ви живете- схаменіться ,будьте людьми
Відповісти
Не треба загальних тез.Якщо можна то конкретно.
Відповісти
Ще пару років такого правління і в Украіні всі будемо бомжами ,крім декількох процентів зхлодіів від влади .
Відповісти
Останні новини
За несплату комуналки боржників не виселятимуть, - віце-прем’єр
06 вересень, 2016, 08:11