Як завоювати прихильність оточуючих

Як завоювати прихильність оточуючих
Психологи розповіли кілька секретів, які допоможуть навчитися завойовувати прихильність людей.

На думку фахівців, уміння справляти хороше враження при знайомстві не є вродженою рисою, бо цього можна легко навчитися. Як розповідають психологи, для цього необхідно підкоригувати свою поведінку і стежити за мовою тіла, пише Новое время.

П’ять способів завойовувати прихильність людей

1. Вираз обличчя

Вчені Університету Глазго виявили, що при знайомстві в першу чергу люди намагаються зрозуміти чи можуть вони довіряти один одному, а виявити це можна за виразом обличчя. Таким чином, професор Олександр Тодоров в ході експерименту дізнався ідеальний вираз обличчя, який максимально справляє хороше враження на людей. За твердженням фахівця, підняті брови і куточки рота свідчать про доброзичливість співрозмовника.

2. Гарна постава

Як стверджують вчені Прінстонського університету, люди часто судять один одного по поставі, жестах та інших елементах мови тіла. Саме тому, потрібно стежити в першу чергу за рівним положенням спини, яке свідчить про впевненість і відкритість.

3. Посмішка

За словами фахівців, посмішка є одною з головних видів зброї в боротьбі за гарне перше враження. Правда це працює лише в тому випадку, якщо вона висловлює щирий інтерес. Як пояснюють психологи, люди завжди бачать фальшиву посмішку, тому така поведінка може навпаки відштовхнути.

4. Смайлики

Як розповідають психологи, завоювати прихильність досить легко в листуванні. Для цього фахівці радять використовувати смайлики, де це доречно. За словами професора Арта Макманна, емодзі приносять у віртуальне листування елементи живого спілкування.

5. Положення голови

Експерт Джек Шафер розповідає, що легкий нахил голови вліво або вправо говорить про розслабленість і довіру до співрозмовника. Як показали дослідження, така поза підштовхує людей до щирого спілкування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.