У Києві п'яна патрульна відкрила вогонь у ресторані. ФОТО. ВІДЕО.

У Києві п'яна патрульна відкрила вогонь у ресторані. ФОТО. ВІДЕО.
Патрульна поліцейська, яку ще нещодавно викрили у водінні в нетверезому стані, стріляла з пістолета по бляшаних банках в одному зі столичних ресторанів.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє Київ Оперативний.

"Хто не звільнив Анжелку після п'янки за кермом - той керівництво патрульно поліція України. Тепер пожинайте плоди: цього разу мадам вирішила влаштувати тир в ресторані "Русь" і постріляти по пивних банках зі свого кишенькового пістолета незрозумілої марки (клас зброї встановить слідство). Звичайно ж, вміст цих жерстяних банок довелося влити в себе (хто ж на тверезу голову такі "подвиги" здійснює). Як ця дама потрапила в поліцію і чому досі не звільнена - загадка. Такі, як вона, дискредитують і "кидають тінь" на всю патрульну поліцію", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, зранку 14 серпня патруль в Києві в районі вул. Героїв Дніпра на Оболоні зупинив автомобіль. Після з'ясування особи водія виявилося, що дівчина з явними ознаками алкогольного сп'яніння є чинним співробітником Патрульної поліції.




Зазначається також, що водійка відмовилася проходити тест на стан алкогольного сп'яніння. При чому, судячи з фото, в автомобілі було виявлено кілька пляшок пива. На порушницю склали протокол за ст. 130ч.1 Кодексу про адміністративні правопорушення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
говечка..
Відповісти
2 тис. баксівконкурсній комісії хабара і попала... ті, що туди потрапили розказують про таку "прозорість"і рехформу так звану... банда своя її просунула в ПАЛІЦІЮ нашу дорогу...
Відповісти
Ну і чого накинулись на дівчину?Може вона з горя бухає?Може її хлопець покинув?
Відповісти
ну з ким не буває?)))
Відповісти
я їм після зміни по таблетоці амфетаміну реалізовую, ось і "шалунішки" до дому не йдуть, відпочивають після важкої зміни, відсипаються...
Відповісти
Останні новини
У Києві п'яна патрульна відкрила вогонь у ресторані. ФОТО. ВІДЕО.
07 вересень, 2016, 04:34