У Херсоні пограбували ювелірний магазин на 2 млн гривень

У Херсоні пограбували ювелірний магазин на 2 млн гривень
Вчора, 6 вересня у Херсоні двоє невідомих пограбували ювелірний магазин та вкрали прикрас на суму близько двох мільйонів гривень.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Херсонської області.

Злочин стався зранку о 09.53 годині. До ювелірного магазину, що розташований на бульварі Мирному, увійшли двоє чоловіків. Зі слів продавця, на обличчях у них були темні окуляри, на головах бейсболки, а на руках перчатки.

"Погрожуючи предметом, схожим на пістолет, зловмисники наказали жінці не шуміти та відкривати вітрини. Нападники заволоділи ювелірними прикрасами (сережками, браслетами, ланцюжками) на суму близько двох мільйонів гривень, після чого втекли", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці провели огляд місця події, вилучили відеозаписи з камер відеоспостереження та зібрали усі необхідні докази, які можуть сприяти у розкритті злочину.

У зв'язку з цим було відкрито кримінальне провадження за статтею "Розбій", карається позбавленням волі на строк від 7 до 12 років із конфіскацією майна.

Правоохоронці закликають громадян, що якщо ви володієте інформацією про особи зловмисників або можете надати іншу цінну інформацію, що допоможе у розкритті злочину та затриманні нападників, звертайтеся до Головного управління Національної поліції в Херсонській області за телефонами: 45-90-88, 45-90-01 або "102".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Херсоні пограбували ювелірний магазин на 2 млн гривень
07 вересень, 2016, 07:29