Волинські веслувальники повернулись зі змагань з перемогою

Волинські веслувальники повернулись зі змагань з перемогою
2-4 вересня у Києві пройшли "Відкриті Всеукраїнські змагання "Пам'ять" з веслування на байдарках і каное. 275 учасників, 27 команд зі всієї України приїхали помірятися спритністю та вмінням веслувати. Змагались спортсмени у вікових групах 2001-2002, 2003-2004, 2005-2006 років народження, а також ветерани спорту та паралімпійці, - повідомили у Ковельській міській федерації каное.

Повідомляє Про Ковель.

Юні вихованці ковельського веслування – надія та гордість тренерів, повернулись з бажаними перемогами.

Так на дистанції 500 метрів у каное-одиночці (С-1) серед юнаків 2001-2002 р.н. перемогу здобув наш Павло Борсук, а Гочачко Влад фінішував третім, і лиш долі секунди відділили Богдана Морозюка від бронзової нагороди він фінішував 4-им. Також Павло Борсук став найкращим каноїстом серед юнаків свого віку на дистанції 200 метрів.

Серед юнаків 2003-2004 рр.н. Ксюк Олександр фінішував п’ятим у фіналі на дистанції 500 м та четвертим – на 200 м, але з доволі високим для його віку результатом.

У каное-двійці (500 м) серед юнаків 2001-2002 рр.н. переможним став дует ковельчан Борсук Павло-Гочачко Влад, бронзові нагороди на дистанції 200 м виборов дует у складі Гузь Андрій-Мельник Артем.

Крім гарного спортивного досвіду від участі в змаганнях всі юні спортсмени отримали насолоду та море позитивних емоцій від триденного перебування в столиці нашої Держави – Києві.

Ковельська міська федерація каное вітає тренерів та спортсменів, і бажає не зупинятись на досягнутих результатах, а наполегливо крокувати до омріяного успіху!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські веслувальники повернулись зі змагань з перемогою
07 вересень, 2016, 09:53