Розширити свій бізнес тепер реально завдяки програмі «КУБ»*

Розширити свій бізнес тепер реально завдяки програмі «КУБ»*
Лучанин Олександр Родіонов - успішний бізнесмен. 8 років займається ресторанним бізнесом. 1 вересня підприємець вирішив відкрити ще один пивний ресторан в обласному центрі Волині, словом, розширити власну мережу закладів “Пивбаза”.

“Зараз в Україні сприятливий час для того, щоб розвиватися. Хочу заробляти більше, тому вирішив розширити свою мережу пивних ресторанів - восени відкрити 9-ий заклад. Нова робота є для 20 людей. Потрібно було закупити нове обладнання, тому звернувся до інвесторів допомогти мені задуми втілити в життя, - каже підприємець Олександр Родіонов”.

Ідея програми КУБ ( країна успішного бізнесу) дуже проста та актуальна для України, бо долучитися до неї може кожен українець. Дуже просто допомогти бізнесмену, інвестувавши кошти в його справу, та заробити на вигідному вкладенні. Гроші на цьому майданчику “працюють” і приносять реальні прибутки для всіх сторін: бізнесмена, інвестора та банку, який виступає посередником у цій справі. Найсвіжіша інформація про КУБ доступна кожному громадянину України - якщо Ви хочете бути в курсі майбутніх заходів, то необхідно зареєструватися в програмі «Країна підприємців» та на електронну пошту отримати запрошення на всі нові заходи: бізнес-форуми, воркшопи, конференції.



“Навесні стартував направду унікальний для України проект КУБ. Уже перші місяці показали, що дуже перспективний. Наша Україна поступово стає країною підприємців. КУБ - національна програма розвитку підприємництва та створення нових робочих місць у приватному бізнесі. На Волині ми вже проінвестували понад 65 проектів КУБ на суму більше 3 млн грн. У роботі ще чимало проектів. Думаю, ця цифра найближчим часом ще на кілька мільйонів зросте. Дуже важливо, що кожен проінвестований проект створює нові робочі місця. Літо завершилося й маємо більше 200 нових робочих місць, - каже директор Північно-Західного РУ ПриватБанку Юрій Войтенко.

Місія КУБ - відновлення економіки країни шляхом розвитку малого бізнесу та підприємництва, створення за 2 роки 1 000 000 нових робочих місць. В Україні на сьогодні знайшли підтримку вже 1939 проектів - за допомоги першої в Україні платформи народного кредитування малого бізнесу вони були профінансовані на загальну суму 196 142 160 грн.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
вже у Михайлівському були інвестиціїКЦ- ІРЦ- тепер вкладники ошукані а інвестори " розвивають"далі свій чорний бізнес,ще й ті туди ж,куди дивиться куратор нацбанку- він же там вже давно є
Відповісти
Останні новини
Розширити свій бізнес тепер реально завдяки програмі «КУБ»*
07 вересень, 2016, 10:51