У Володимирі-Волинському горіла квартира

У Володимирі-Волинському горіла квартира
7 вересня о 6.05 ранку надійшло повідомлення про те, що у 5-ти поверховому житловому будинку по вул. Ковельській, 106 на третьому поверсі в одній із квартир виникла пожежа.

Про це розповів провідний інспектор Володимир-Волинського МРВ У ДСНС України у Волинській області Оксана Скакун, - повідомляє Володимир Медіа.

На місце події негайно прибули рятувальники 7-ї Державної пожежно-рятувальної частини під керівництвом начальника караулу, капітана служби цивільного захисту Андрія Пікули.

Як виявилось, займання виникло у трикімнатній квартирі, де загорівся телевізор. Під час гасіння пожежі вогнеборці провели евакуацію людей із задимленого будинку та вчасно загасили полум’я.

Внаслідок пожежі знищено телевізор та речі домашнього вжитку, пошкоджено вікна, стеля, стіни житлової кімнати. Ймовірна причина пожежі - коротке замикання електропобутової техніки – телевізора.

Рятувальники вкотре просять громадян суворо дотримуватися правил пожежної безпеки у побуті: не перевантажувати електромережу потужними споживачами та вчасно залучати фахівців для її ремонту, не використовувати саморобні прилади, а також бути обережними з відкритим вогнем. У випадку пожежі негайно викликати рятувальників за номером «101».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Володимирі-Волинському горіла квартира
07 вересень, 2016, 14:25