Apple презентує новий iPhone 7. ФОТО

Apple презентує новий iPhone 7. ФОТО
Apple проводить свій щорічний захід, де презентує новий iPhone 7.

Компанія випускає давно розрекламований пристрій одразу після того, як її конкурент Samsung відкликав свій Note 7 через проблеми з батареєю, - повідомляє ВВС Україна.

Оглядачі прогнозують, що у новій моделі телефону Apple відмовиться від гнізда для навушників, залишивши тільки один порт.

Попередня модель - iPhone 6S – стала світовим бестселером серед телефонів.

Дослідження компанії Strategy Analytics показало, що 14,2 млн телефонів цієї моделі надійшли у продаж з квітня по червень, що становить 4% ринку. Для порівняння, за той самий період у продаж надійшло 8,3 млн одиниць Samsung Galaxy S7 Edge.

Однак рейтинг популярності смартфонів очолив iPhone 6, 26,3 млн одиниць якого продали за ті самі місяці 2015 року.

Upgrade

Відмовившись від гнізда для навушників в iPhone 7, Apple стимулюватиме споживачів використовувати навушники Bluetooth або придбати сумісні з портом Apple, який також використовується для зарядки.

Очікується, що навушниками зі старим гніздом можна буде користуватися через адаптер.

Якість камери у новій моделі також має бути покращеною. У більших моделях з'явиться камера з подвійними лінзами.

В інших телефонах такі камери дозволяють фотографувати з двома різними експозиціями, щоб потім об'єднати два зображення для покращення якості світлини. Але не відомо, як саме Apple застосує цю функцію.

Дейв Лі, кореспондент розділу "Технології" з Північної Америки, зазначає: "З вересня минулого року, коли ми побачили iPhone 6S і 6S Plus, світ технічного гіганта перевернувся. Війна довкола шифрування, iPhone, який згинається, боротьба в Китаї та нещодавній податковий скандал. Ці історії сильно відволікають увагу. І навряд чи новий iPhone затьмарить всі ці історії.

У той час, як ми звикли говорити "еволюція, а не революція" на ринку смартфонів, цей оновлений телефон навряд чи приверне багато уваги чи змусить покупців бігти за ним в магазини.

Якщо на пристрої таки не буде гнізда для навушників, можна очікувати хвилю обурення від людей, які не схочуть купувати бездротові навушники.

Краща камера піде дуже добре – на iPhone знято більше фотографії, ніж на будь-який інший пристрій. Але припускають, що камера з новою технологією буде у більших за розміром телефонів, які є менш популярними.

Забігаючи трохи наперед, деякі оглядачі вважають, що компанія Apple основні новинки приберегла на 2017 рік - 10-ту річницю iPhone".

Інші очікування

За попередньою інформацією, новий телефон буде водостійким, його можна буде занурювати у воду на період до 30 хвилин. Такі характеристики вже мають кілька моделей Android конкурентів Samsung чи Sony.

Apple швидше за все залишиться вірним традиції моделі в двох розмірах – тобто має бути iPhone 7 та iPhone 7 Plus.
Навряд чи дизайн моделі суттєво зміниться.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Apple, iPhone 7
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А нафіга його занурювати в воду на 30 хвилин?
Відповісти