Кілька секретів осіннього схуднення

Кілька секретів осіннього схуднення
Здавалося б із закінченням літа та пляжного сезону можна більше не перейматись через зайві кілограми. Однак тримати своє тіло у формі можна впродовж усього року.

Повідомляє goodhouse.com.ua.

1. Намагайтеся включити в раціон повноцінні гарячі страви — готуйте овочеві супи з капусти, селери, болгарського перцю і томатів, тушкуйте капусту з невеликою кількістю масла, запікайте в пароварці або на грилі рибу і курячі грудки.

2. Осінь — не найкращий час для безвуглеводної дієти. Навіть якщо вуглеводи для вас — головне табу, постарайтеся включати в свій раціон хоча б одну порцію зернових щодня. Віддайте перевагу гречці, пшонці, коричневому рису і кіноа, і залиште на тарілці манку, білий рис і пшеничну кашу.

3. Не захоплюйтеся «чайними посиденьками» з солодощами. Навіть умовно корисні зефір, мед і пастила істотно додають раціону калорій, особливо якщо ви п’єте чай кілька разів за день. Їжте «справжні» солодощі 1–2 рази в тиждень.

4. Відмовтеся від звички наїдатися перед сном. Нехай основний прийом їжі доводиться на середину дня, а не на вечір. В іншому 3-5-разове харчування — те, що треба для дієти восени.

5. Намагайтеся, щоб в кожному прийомі їжі були повноцінні білки, трохи складних вуглеводів, джерело харчових волокон і вітамінів, і уникайте будь-якого фастфуду та консервів. Восени тіло дуже ефективно затримує воду, і набряки можуть вас засмутити.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.