На Волині зібрано майже 3 мільярда гривень податкових платежів

На Волині зібрано майже 3 мільярда гривень податкових платежів
З початку року на Волині зібрано 2,8 мільярда гривень податкових платежів.

Сума сплачених волинськими платниками податків до бюджетів всіх рівнів перевищує минулорічні показники на 42,6 відсотка, - інформує управління моніторингу доходів та обліково-звітних систем ГУ ДФС у Волинській області.

«Додаткових 846,1 млн. гривень податків до факту надходжень минулого року свідчать про більш ефективні процедури адміністрування платежів, над чим органи ДФС працюють постійно, та є прямим результатом заходів у напрямку детінізації економіки», - прокоментувала ситуацію зі сплатою податків начальник Головного управління ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Як наголосила керівник волинських фіскалів, вагомого позитиву в динаміці податкових платежів вдається досягати завдяки високій податковій культурі більшості платників податків та постійному конструктивному діалогу фахівців ДФС з представниками відповідального бізнесу.

«Сьогодні органи ДФС системно працюють над зручними для платників електронними сервісами, приділяють максимум уваги індивідуальному консультування з питань податкового законодавства та надають адмінпослуги досить високого рівня. Як служба, що прагне будувати свою роботу згідно з європейськими вимогами, ми розуміємо, що від якості обслуговування платників податків безпосередньо залежить стан податкових надходжень», - підсумувала Світлана Савчук.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині зібрано майже 3 мільярда гривень податкових платежів
08 вересень, 2016, 11:50