Клімчук каже, що передав Януковичу звернення журналістів, ще й додав своє «Фе!»

Клімчук каже, що передав Януковичу звернення журналістів, ще й додав своє «Фе!»
Голова волинської облдержадміністрації Борис Клімчук запевнив, що відіслав Президенту України Віктору Януковичу звернення волинських журналістів.

Про це губернатор повідомив 22 вересня під час зустрічі з учасниками науково-практичної конференції «Від регіонального добросусідства до міжнародного партнерства» у Шацькому районі.

Нагадаємо, що 20 вересня журналісти Волині зібралися перед стінами облдержадміністрації аби висловити своє ставлення до прийняття парламентом у першому читанні закону, який криміналізує відповідальність за наклеп. Вони передали своє звернення до голови ОДА, Президента України та голови Верховної Ради, у якому просили не приймати закон, який дозволяє садити в тюрму за інформацію, визнану судом наклепом.

Клімчук зазначив, що не зміг вийти до журналістів у день протесту, оскільки був у відрядженні. Втім звернення передав з власними зауваженнями.

«Це те «фе», яке почують у Києві. Як почують «фе» Національної спілки журналістів. Можливо, нас випробовують, можливо так і треба робити в демократичній державі. От вам їжачок, а як ви з ним будете поводитися? Можливо, це тест для всіх, який ми на Волині пройдемо достойно», - зазначив Клімчук.

«Якщо навіть цей не дай Боже буде прийнятий закон, то я як юрист скажу, що ми Волинь оголосимо вільною від дії цього тупого закону. Для чого це? Ми і так як дурниці робимо, то я очі ховаю, і ви. Цього досить», - додав губернатор.

Він зазначив, що прості рішення не є ефективними у більшості випадків, а ті, хто хочуть усіх вишукувати мають мати на увазі, що найліпший порядок лише у концтаборі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Клімчук каже, що передав Януковичу звернення журналістів, ще й додав своє «Фе!»
24 вересень, 2012, 10:15