На Волині п'яний водій накинувся на полісменів

На Волині п'яний водій накинувся на полісменів
Слідчі Любешівського відділення поліції розпочали кримінальне провадження за фактом вчинення 45-річним жителем сусідньої Рівненської області опору працівникам правоохоронного органу.

Про це повідомляє прес-служба волинської поліції.

Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками правопорушення, передбачено ч. 2 ст. 342 Кримінального Кодексу України.

«До правоохоронців на номер лінії екстреного виклику поліції «102» надійшло повідомлення про те, що поблизу села Залізниця Любешівського району на автомобілі роз’їжджає нетверезий чоловік. На виклик одразу ж виїхала група реагування патрульної поліції», - повідомив начальник відділення поліції Олег Матчук.

Правоохоронці зупинили транспортний засіб, яким керував нетверезий водій. Він - житель Володимирецького району Рівненської області. Правопорушник облаяв поліцейських і одному із правоохоронців завдав тілесних ушкоджень.

На місце конфлікту прибула слідчо-оперативна група. Факт опору працівникам поліції було задокументовано. Дебошира доправили до медичного закладу, де провели тест на рівень алкоголю в крові.

Зловмиснику також доведеться відповідати за керування транспортом у стані алкогольного сп’яніння.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.