Вже шестеро лучан хочуть персональну зброю

Вже шестеро лучан хочуть персональну зброю
На сайті місцевих петицій з’явилося нове повідомлення.

Лучани вимагають від Луцькради, аби депутати «проголосувати за ініціативу про звернення до Президента України, Прем’єр-міністра України та Голови Верховної Ради України підтримати законопроект № 1135-1 «Про цивільну зброю і боєприпаси».

«Зважаючи на вкрай незадовільну криміногенну ситуацію в Державі, а також спираючись на ч. 2 статті 27 Конституції України, згідно з якою громадянин має право на захист власного життя від протиправних посягань. Ба більше - статтею 36 Кримінального кодексу України передбачено, що людина має право на застосування зброї для захисту свого життя та здоров’я, а також житла - прошу усіх небайдужих підтримати дану петицію», - звертається ініціатор петиції Роман Будчик.

На 17 годину звернення підтримали шестеро лучан.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 26
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Багато людей за такий законопроєкт . Будчик молодець. Так тримати.
Відповісти
правильно, видати всі танки, літаки, гради оце буде весело. Ще вам нехватає зброї придурки!
Відповісти
її якраз хватає, тільки не нам, а бандюкам.. якщо до вас прийдуть зі зброєю, чим будете захищатись? статтею конституції?
Відповісти
Давно пора прийняти такий закон ,бо зброі нелегальноі на руках дуже багато.
Відповісти
якщо не помиляюсь кожен хто повертается з війська мае зброю.а внас тилькі менти та бандіти ну ще пару мисливців.навіть лапину видали а людям зась
Відповісти
Дайте дебилам оружие и вообще не выйдите на улицу1
Відповісти
дебіли собі давно покупляли дозволи. а тепер прийшов час дати дозвіл адекватним і пересічним
Відповісти
Наверно будет не удивительно если за не включенный при движении поворот Будчику стрельнут в голову.
Відповісти
Шановний, я уже 6 років за кермом. І поки пдр не порушував. Хіба 1 раз коли лише отримав водійське.
А що до випадів типу "онижевсехперестреляют" то рекомендую вчитатися в закон особливо в частину врегулювання процесу видачі дозволів на зброю.

Окрім того хто не бажає підписувати дану петицію то його ніхто і не змусить. У нас же демократія))

П.с.
Товариші хоплофоби - щось вам доводити вважаю абсолютно не корисним марнуванням часу. Почитайте перш за все проект закону а потім вже виливайте жовч в коменти.

Всім миру добра і... все буде 1135-1))
Відповісти
Вы наверно не читаете новости как в американских школах дети расстреливают своих однокласников.А может вы думаете что наши люди сейчас находятся на пике счастья,радости иблагополучия что бы давать им оружие.Рекомендую тем кто хочет выяснять отношения или "защищаться"при помощи оружия не создавать для этого ситуаций, а лучше шевелить мозгами.
Відповісти
Хоч одна адекватна людина знайшлася. Згідний з Вами на всі 100%
Відповісти
а тепер те саме напишіть, але українською. надіюсь ви зрозуміли що я написав і перекладати на російську не потрібно
Відповісти
Нет необходимости вчитываться в закон который будет регулировать выдачу оружия ,разрешения будут выдавать те же люди только цена будет другая,не забывайте в каком государстве мы живем .
Відповісти
ви живете в рф, судячи з усього
Відповісти
Наживуться на цьому тільки продавці зброї. За дітей своїх вам нестрашно? Чи ви думаєте мало хворих на голову яким захочеться так просто постріляти??
Відповісти
а ви думаєте їх зараз недостатньо? зброї нелегальної вистачає, на жаль.. просто зараз хворий може стріляти у вас спокійно, а якщо дозолити зброю, він сім разів подумає, тому що і у вас може бути дамський пістолетик)
Відповісти
Копіюйте америку далі, вона нам дуракам ще мало середній палець показала
Відповісти
Є чітка статистика. В країнах де легалізовали зброю рівень злочинності знизився. Гугл в допомогу.
Відповісти
Яке зниження злочинності, не читайте те що пишуть, а дивіться на реалії... Якщо і видавати зброю, то тільки тим, кому вона потрібна... А так в нас є "нова поліція", яка "захистить і збереже"... Вже все дореформували до того, що скоро буде процвітати бандитизм...
Відповісти
З статистикою не поспориш. Чим більше в населення зброї - тим менше злочинності. Це факт.
Відповісти
А вище порівняйте рівень соціального і екномічного розвитку тих країн із Україною...і також зверніть увагу на соціальне благополуччя насеселення... І зробіть висновки.
П.С. Також не забудьте зважити той факт, що згідно тією ж статистикою, чим нижчий рівень соц. забезпечення і розвитку в країні тим вищий рівень в ній злочинності... Тому подумайте чи це нам потрібно, якщо в нас і так вже "зімбабве"
Відповісти
Українці в цьому питанні розділились майже порівну. Я себе відношу до тих хто буде стреляти на ураження. У вас напевно нікого з родичів не грабували..?
Відповісти
Читайте конституцию которая регулирует и в том числе языковые права,если это по данной теме оружия очень важно .Поддержую комент Прохожего,добавлю если человек а таких в нашей странепроцентов 80 решают задачу как идём платить за квартиру,во что одеть ребёнка в школу,что поесть и как оплатить обучение ребёнка в университете это не самое лучшее время для выдачи "раздачи оружия"А сети этот процент населения будет решать проблему куда поехать отдохнуть на уикенд,в какую страну отправить учиться своего ребёнка,на какую новую Машину поменять старую тогда время подумать о собственной безопасности.Яб поддержал петицию о лишении оружия депутатов и судей.
Відповісти
А что мешает сейчас получить разрешение на оружие?
Відповісти
1. Отримати зброю не значить вміти нею вправно користуватись. Тому в молодого зір, реакція і швидкість рухів явно вище, ніж в тих, кому за 40.
2. Ви впевнені, що встигнете дістати зброю, якщо злочинець вже навів свою таку саму дозволену на вас вимагаючи гроші?
3. Ви готові стриляти в людину і вбити її?
4. А що робити тим, кому зброю в руках тримати складно - жінкам, старим, чи за релігійними переконанням?
5. Вам буде достатньо того, що вбивця опиниться у в"язниці, якщо вбивця з дозволеної зброї застрелить просто по п"яні вашого близького?
6. Як показує статистика, коли озброєний злочинець нападає і не отрумує опір, жертва в 90% лишається жива і не скалічена, але якщо злочинець відчуває хоч малу небезпеку для себе (рух рух рукою в кишеню, під стіл і т.д.), злочинець в 80% випадків застосовує зброю, з них 40 % прямо в жертву, в інших випадках щоб настрашити - в підлокгу чи стелю.
7. А ви готові померти від кулі із зареєстрованої зброї просто тому, що хтось для себе вирішив, що ви становите йому небезпеку?

Простими словами, соціум різноманітний, не міряйте всіх під себе, є і сильніші та вправніші за вас, а є і слабіші.
Щоб побороти злочинність - треба сажати на довжелезні терміни без "вилки", вкрав - 10 років, пограбував - 15, побив - 20, покілічів - 25 років, вбив - пожиттєве, а не гратися у 2 умовно. Тоді злочинець порахує і сто разів подумає, що у 25 сів, а в 40 вийшов, чи варта викрадена сумка з 500 гривнями того.

Відповісти
Для Будчика корисне відео.
Відповісти
Останні новини
Вже шестеро лучан хочуть персональну зброю
08 вересень, 2016, 17:27