Комунальники безпідставно вбили собаку на очах у хворої жінки

Комунальники безпідставно вбили собаку на очах у хворої жінки
Сьогодні вранці у 15-му мікрорайоні Нововолинська працівники виробничого управління комунального господарства організували чергове вбивство собак.

Про це повідомляє РАДАР.

"Близько 7.30 у двір заїхав синій бус. У ньому четверо молодих людей. Один із них, високий, кремезний, пройшовся двором. Біля мене стояв собака з нашийником. Раптом чую виск. У тілі собаки шприц, чоловік швиденько відходить.

– Що ж ви зробили? – кричу. – Навіщо отруїли?

– А собака без нашийника.

– Брехня, ось же на ньому нашийник!

Вони змовчали і поїхали.

Хапаюся за серце, стою ледь жива. Цю тварину я кілька років доглядала. Купила за 50 гривень нашийник, годувала двічі на день, колола, щоб вона не завагітніла.

Собака спокійний, шкоди не робив. Вбили його просто так, для плану і для задоволення. В мене досі шок, цей жах стоїть мені перед очима", - розповідає Жанна, свідок та власниця собаки.

Що в Нововолинську впродовж десятиліть комунальники і їхні добровільні помічники по-садистському вбивають собак – відомо давно. Міськрада спеціальним рішенням дозволила знищувати псів.

Але такі привселюдні і масові вбивства забороняє закон. Безпритульних собак мають лише виловлювати і поміщати на карантинний майданчик. Якщо не знайдеться господар, собаці слід зробити щеплення від сказу, стерилізацію. Далі – або у притулок, або відпустити.

Карантинний майданчик комунальники за стільки років не облаштували. Про стерилізацію, щеплення й мови нема. Звикли лише вбивати. Раніше стріляли дробом, тепер труять за допомогою шприців і спеціальної рушниці.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В нашийнику? і що? при наявності нашийників собаки не кусаються? не збиваються у стаї? щеб отаких сук які розводять ці стаї штрафували
Відповісти
Правидьно зробили через собак не можливо ходити. А як в ошийнику то тримайте на привязі. за серце хватаються батьки в яких покусані діти.
Відповісти
Ви, нешановні коментатори, гірші тих собак, про які пишете.... Скільки злоби, агресіі. Чого ж вам подібні викидають тварин на вулицю? Не можна так ненавидіти все живе, ви і до людей так відноситеся!!!!!!!
Відповісти
Останні новини
Комунальники безпідставно вбили собаку на очах у хворої жінки
08 вересень, 2016, 22:15