Волинських митників з «Ягодина» взяли під варту

Волинських митників з «Ягодина»  взяли під варту
Начальнику відділу митного поста “Ягодин” та його заступнику обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, а також відсторонено від посад.

Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України.


За клопотанням військової прокуратури Київського гарнізону Центрального регіону України суд обрав запобіжні заходи для начальника відділу митного поста «Ягодин» Волинської митниці ДФС України та його заступнику у вигляді тримання під вартою із визначенням застави в розмірі 318 000 гривень - для керівника та 140 000 гривень - для його підлеглого. Також їх відсторонено від займаних посад.

Нагадаємо, що 06 вересня військовою прокуратурою Київського гарнізону Центрального регіону України спільно з Головним управлінням по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби Безпеки України зазначених осіб було затримано під час одержання 700 та 900 доларів США неправомірної вигоди за видачу дозвільних документів під час митного оформлення вантажу.

За цими фактами військовою прокуратурою розпочато кримінальні провадження за ч. 3 ст. 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання службовою особою неправомірної вигоди у великому розмірі).

Досудове розслідування триває.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тільки двох затримали ,а як же інші ?На митниці нема ні одного чесного ,всі бариги і хабарники ,так як і іх начальствоо в кабінеті міністрів .
Відповісти
Це брехня! На митниці Ягодин є багато чесних митників які ніколи не брали хабарів більше 500$ за раз!
Відповісти
Кожного разу перетинаючи кордон Украъни маю дати не манше 1000 грн якщо в сторону Польщі, назад на Україну як получається но менше 100 долларів ще ні разу не було.
Відповісти
Останні новини
Волинських митників з «Ягодина» взяли під варту
09 вересень, 2016, 12:39