У затриманих волинських митників вилучили близько 2 млн гривень. ФОТО

У затриманих волинських митників вилучили близько 2 млн гривень. ФОТО
Інтернет-видання “БУГ” отримало від інсайдера фото з місця затримання митника поста «Ягодин» під час одержання «хабара» за видачу дозвільних документів.

Також є інформація, що під час обшуків на робочих місцях і по місцю проживання в працівників митниці було вилучено близько двох мільйонів гривень.

Нагадаємо, що 6-го вересня військовою прокуратурою Київського гарнізону Центрального регіону України спільно з Головним управлінням по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби Безпеки України зазначених осіб було затримано під час одержання 700 та 900 доларів США неправомірної вигоди за видачу дозвільних документів під час митного оформлення вантажу.

Указані кошти митник вимагав та отримав від одного з суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності за видачу необхідних дозвільних документів під час митного оформлення вантажу. У ході одержання неправомірної вигоди він був затриманий працівниками правоохоронних органів, а отриманні кошти вилучено.

За клопотанням військової прокуратури Київського гарнізону Центрального регіону України суд обрав запобіжні заходи для начальника відділу митного поста «Ягодин» Волинської митниці ДФС України та його заступнику в виді тримання під вартою із визначенням застави в розмірі 318 000 гривень – для керівника та 140 000 гривень – для його підлеглого та їх відсторонено від займаних посад.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А толку,потом еще и виноваты все,кроме задержанных! Извращенная версия ПРАВОСУДИЯ(видит око,да зуб неймет)!!!Где это видано,да в УКРАИНЕ! СЛАВА УКРАИНЕ!!!
Відповісти
Славік, заспокойся.
Відповісти
ОЙ ой а чому інших не хапаєте, невже то владі не видно що робиться і хто є хто???? Чому податківців митників які живуть у домах їхні діти за кордон на вихідні літаками і так далі? Вони -податківці начальство і митники і прокурори на авто бізнес класу і то не видно що робиться чому за таких державних працівників ніхто не береться????????????????????????????????????????????!
Відповісти
А тому що це одна і таж банда ,ловлять тих ,хто не ділиться з вищестоящими в Луцьку і в Києві .Все це чволота ,яку потрібно люструвати під стінкою ,як роблять у Китаі .
Відповісти
Нінка з луцького мрео на шопінг у Мілан літає і шо? недоторкана!
Відповісти
І ти літай хто тобі не дає? Іди відпрацюй так як вони працює.
Відповісти
І ти літай хто тобі не дає? Іди відпрацюй так як вони працює.
Відповісти
А як то треба працювати , щоб в Мілан літати? Задовбали вже всі. Якби всіх одним махом звільнили, то може був би толк
Відповісти