У Волиньраді хочуть навести «порядок»

У Волиньраді хочуть навести «порядок»
Екс-голова волинського осередку радикалів Володимир Кучер підготував проект рішення "Про порядок доступу до засідань сесії Волинської обласної ради".

Згідно з документом, для того, щоб бути присутнім на пленарному засіданні обласної ради, потрібно не пізніше ніж до 16:00 години дня, що за два робочих дні передує початку проведення пленарного засідання сесії обласної ради, подати на її адресу відповідну заяву. Про це йшлося в ток-шоу "Протилежний Погляд LIVE".

Зі слів депутата, таку ініціативу зумовили останні події. Зокрема, коли в сесійну залу облради не пускали журналістів, без посвідчення депутата не міг пройти Володимир Бондар, а в результаті експерименту СБУ з "бомбою" виявилося, що охорона Волиньради не дуже надійна.

"Треба будь-яке суспільне життя регламентувати. Депутатів Волинської обласної ради обирають, щоб колективно працювати, так би мовити, покращувати життя громади Волині. Коли невідомі люди перешкоджають доступу журналістів чи заважають працювати депутатам, то це неправильно. Щоб цього не було, треба будь-кого, хто проходить в зал засідань обласної ради, ідентифікувати. Це не якесь ноу-хау. Перед тим, як писати цей проект рішення, я проаналізував дуже багато подідбних проектів обласних рад України", – зазначив Кучер.

І запевнив, що це не обмеження доступу, а порядок.

До слова, проект рішення має розглянути профільна комісія, а вже потім його винесуть на розгляд обласної ради. Імовірно, це буде в жовтні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Волиньраді хочуть навести «порядок»
10 вересень, 2016, 11:19