Пенсії по-новому: все залежатиме від стажу та якості роботи

Пенсії по-новому: все залежатиме від стажу та якості роботи
В Україні планують "осучаснити" пенсії.

Про це повідомив Міністр соціальної політики Андрій Рева, - пише ТСН.

За словами чиновника, Міністерство планує суттєво збільшити пенсійний дохід тим людям, які мають за плечима великий стаж роботи.

Тобто ті, хто, наприклад, працював 50 років, будуть мати набагато більшу пенсію, ніж ті, хто працював менше або просто "сидів на лавці".

До слова, наразі розмір мінімальної пенсії в Україні становить 1130 гривень. Нещодавно віце-прем'єр Павло Розенко зазначив, що зростання пенсій для українців повинно відбутися в жовтні-листопаді цього року.

Нагадаємо, що уряд планує впровадити нову систему відновлення соціальної справедливості при нарахуванні пенсій та оплати праці. Про це заявив Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

Глава Кабміну пояснив, що система оплати праці має буде реформована, аби кожен українець отримував гідну "білу" зарплату та гарантовану пенсію. Прем'єр переконаний, що пропозиції уряду з цього приводу матимуть підтримку профспілок.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
пенсії треба піднімати поступово щоб пенсіонери не здіріли
Відповісти
Це дуже правильно, я пропрацювала 45 років і далі працюю, а маю пенсію 1200. Прямо стидно і боляче.Як жити на неї, а на роботі дивляться косо,бо я пенсію одержую.Та я й сама вже просто не хочу ходити на неї,бо нелегка робота, а як жити.А мої колеги,які йдуть зараз мають по 3000 і 4 тисячі.Хоч стаж у мене більший.Просто був малий коефіцієнт і така мала пенсія. І зарплата була 4000 тисячі не маленька ж.Ну в начальства 7-8,звичайно,вони ж себе не обділять,а нам,як нам.Нам і цьому завідують.
Відповісти
А чого ж маю дуріти,коли у мене 50років сажу, а пенсія 1400. Дурійте ви, коли у вас 5 і 10 років стажу.Я напрацювалася на лежнів.Дайте мені пенсію яку я заслужила.Я заплатила податкти.А не сиджу дома,к зараз сидять у селі і не хочуть ніде робити. Дома собі роблять,не потрібно потіти,сидіти цілий день на роботі. Хочу сплю,хочу роблю. І податки ніхто не платить,
Відповісти
Зараз молоді сильно є де працювати? На базар чи в магазин з дипломом вищої освіти. Бо ви сидите ледь ноги перебуваєте на тих роботах, а потім на своє місце дітей ставите. Обласна лікарня скоро стане престарілих, медсестра по 75 не говорю вже про лікарів. Сидор всіх тримає бо його покоління.
Відповісти
ШОСЬ ЗАВЕЛИКА В БАБИ ПЕНСІЯ ТРЕБА УРЄЗАТЬ.ЗА РІК РОБОТИ ДАТИ 20 ДЕРЕВЯНИХ. А ТО ЗНОВУ ДОЛЯРИ СКУПЛЯТЬ. ШЕ Ж ТИМ ШО НА ЛАВЦІ ТРА ШОСЬ ДАТИ. ПЕНСІОНЕРІВ ВИВЕЗТИ В СЕЛО ХАЙ ГУСИ ПАСУТЬ ХЛІВА ЧИСТЯТЬ А НЕ ШВЕНДЯТИ ПО МІСТУ. НЕРОБИ.
Відповісти
Не ругайтесь, дело идёт к тому, что пенсий не будут платить ВООБЩЕ НИКОМУ, кроме чиновников.
Відповісти
50 оків стажу? Т вже знов розводняк якийсь. 100-300 грн набавлять і все. ,Держава хоч колись робила собі на убиток? НІКОЛИ! А де вони цікаво візьмуть гроші на пенсії? Як завжди судді прокурори чиновники їхні діди маменьки татки будуть мати а не ми з вами! Що тут радіти. А друге хіба ті що на лавці сидять не хочуть на роботу але д за пенсіонерами і за влади яка не дає відповідної роботи змушені не працювати або ж за кордоном!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
А тебе в АТО державу захищати, щоб не дожив до пенсії.Ти,Як мелеш своїм язиком,то думай трішки. Старість неминуча. А то не доживеш до пенсії.
Відповісти
А ТО НЕ ПІШЛИ Б ВИ самі в своє АТО . захищайте Вальцмана Гройсманя посадили собі на шию і тягніть. Пенсію получатиму у Норвегії. Так що старці привіт. ГЕРОЯМ САЛА. СТАРЦІВ У КОЛГОСП.
Відповісти
не гризіться- ніхто нікому нічого не набавить,дивіться щоб інфляцфія не забрала все до решти,то експеримент,коли люди почнуть фізично вимирати
Відповісти
Останні новини
У Луцьку - потрійна ДТП. ФОТО
12 вересень, 2016, 14:27
Пенсії по-новому: все залежатиме від стажу та якості роботи
12 вересень, 2016, 13:52