Добрі справи в пам'ять про Ігоря Єремеєва. ФОТО

Добрі справи в пам'ять про Ігоря Єремеєва. ФОТО
В селищі Острожець Млинівського району Рівненської області благодійний фонд "Волинська родина імені Ігоря Єремеєва" встановив дитячий ігровий майданчик.

Селище Острожець - мала батьківщина покійного нардепа та засновника благодійного фонду Ігоря Єремеєва. Місцеві мешканці кажуть, що ще за життя Ігор Миронович пообіцяв облаштувати тут дитячу зону. Однак здійснити це вдалося лише зараз.

"В селищі дуже не вистачало такого дитячого майданчика. Дітям не було, де гратися. Раніше нам з сином доводилося гуляти вздовж дороги", - каже місцева жителька Ірина.

На місці новоствореної дитячої ігрової зони раніше був пустир. Потім його засадили деревами і поставили два комплекти дитячих майданчиків. Сюди приводять гратися дітей із місцевого дитсадка "Сонечко".

Люди розповідають: після занять у школі, в суботу і неділю на цьому майданчику збираються чи не всі діти із селища.

"В нас більше сотні діток в закладі. Біля садочка немає, де гратися, а тепер є сучасний дитячий майданчик", - каже Оксана Кулішова, вихователь дитсадка "Сонечко".

Споруджувати дитячий майданчик почали на початку серпня і закінчили до початку навчального року. На придбання та встановлення обладнання із фонду "Волинська родина" виділили майже 175 тисяч гривень.

"Ми хочемо від села, від жителів, від батьків, від діток подякувати за цей довгоочікуваний майданчик. Всі його чекали. Батькам з дітьми є, де провести час, батьки задоволені, і діти в захваті", - додає вихователька.






















До слова, фонд "Волинська родина" виділив кошти на заміну покрівлі та стелі в школі селища Острожець, де навчався Ігор Єремеєв. Раніше в в одному із приміщень для груп продовженого дня та трудового навчання на голови школярам ледь не падав дах та крапало в негоду. Наразі в школі ведуться ремонтні роботи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я ввпжаю що не нам їх судити(Палицю та Єрємєєва)Влни хоть щось роблчть,може і з політичною вигодою,але результат є...стадіони в школах та комп'ютерні класи з'явилися завдяки Палиці.Всі політики і бізнесмени крадуть,але ці хоть щось дають для народу.
Відповісти
Розуму нуль у тебе
Відповісти
Рік минув, як не стало Ігоря Мироновича... На жаль, це змінити не можна. Але можна продовжувати робити щось добре для людей, як того він прагнув. Ігор Миронович зробив дуже багато для кожного села і міста округу,свого рідного Острожця, країни загалом. Та ще більше не встиг. Не міг він водночас полагодити всі дороги, дахи та стелі, забезпечити усім необхідним усі школи, садочки, ФАПи, лікарні. Та він це робив, скільки міг!!! На відміну від тих, хто тільки говорив (чи говорить) про свій патріотизм і про гріхи когось (не про свої!). Думаю, що потрібно просто пам'ятати добро, прагнути самому щось зробити для себе (бодай для себе!), людей, країни. Радіти тому, що є люди, які продовжують добру справу, розпочату Ігорем Мироновичем. Світла пам'ять цій великій людині і патріоту.
Відповісти
Майданчик дуже гарний! І якби не Фонд, у такому великому селі не було б де подітися дітворі. І мої дітки там граються. Щойня просяться туди. Дякуємо ДУЖЕ!
Відповісти
Останні новини
Добрі справи в пам'ять про Ігоря Єремеєва. ФОТО
12 вересень, 2016, 18:14