Як не з'їм, то понадкушую: у луцькому супермаркеті чоловік «надегустувався» на штраф

Як не з'їм, то понадкушую: у луцькому супермаркеті чоловік «надегустувався» на штраф
В одному з супермаркетів Луцька чоловік витягував з вітрини м'ясні вироби та надкушував їх.

Про це повідомляє Конкурент.

Подія сталася о 4:30 ранку. На пульт центрального спостереження поліції охорони надійшов сигнал термінового виклику поліції. Кнопку тривожної сигналізації натиснула адміністратор торгової зали продуктового супермаркету, що знаходиться на вулиці Ковельська.

Як повідомила адміністратор закладу, чоловік зайшов до магазину та довго ходив поміж прилавків, роздивляючись товар. Адміністратору закладу поведінка чоловіка здалась підозрілою.

"У такий ранній час відвідувачів дуже мало, ті, що є, скупляються достатньо швидко, тому я почала за ним спостерігати, а коли цей чоловік перескочив через прилавок і почав із вітрини з м'ясною продукцією виймати ковбаси та інші вироби із м'яса та надкушувати їх, я натиснула тривожну кнопку", – розповіла правоохоронцям адміністратор.

При спробі поліцейських охорони з'ясувати всі обставини події на місці 32-річний чоловік почав поводитися агресивно, навіть здійснив спробу побитися з правоохоронцями.

Даного громадянина було затримано та доставлено до міського відділу поліції для кваліфікації його вчинку відповідно до чинного законодавства.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вибороли! Тому, що не раби!!!
Відповісти
Треба було розстріляти на місті, або ще як любить говорити моя свекруха відрубати руки.ОЦЕ Европа. Фу вата.
Відповісти
Ти не ти коли голодний)))
Відповісти
Кого розстріляти, за те,що надкусив ковбасу,видно не радість,йогог заставила це зробити.Розстріляти потрібно таких,як ти,наших можновладців,що довели народ до таких вчинків. А цих,що нас обікрали, дали нам жебрацьку пенсії,зробили рабами,крадуть мільярдами, чого не стріляють? Накрали,дали мільйон застави і погнали за рубеж.Люди ви,що вже зовсім людськи облік втратили, перетворилися на звірів ще гірше.Краще б цей адмінстратор,такий же самий раб,не вислужувався перед своїм рабовласником,кине тобі костомашку за вислугу і все. А взяв запита цю людину,що спонукало його до такого вчинку?Явно не добро.Та купив йому одну сердельку Бог би вернув тобі все сторицею.Засуджую таких людей
Відповісти
Останні новини
Як не з'їм, то понадкушую: у луцькому супермаркеті чоловік «надегустувався» на штраф
12 вересень, 2016, 21:21