На Волині виявили склад з контрафактною продукцією. ФОТО

На Волині виявили склад з контрафактною продукцією. ФОТО
Майже 5 тонн пально-мастильних матеріалів, 40 ящиків з тютюновими виробами, а також горілчану продукцію виявили на Волині в рамках оперативних заходів прикордонники Львівського загону спільно з представниками Національної поліції.

Оперативними підрозділами Держприкордонслужби за однією з адрес міста Устилуг було отримано попередню інформацію про можливе зберігання та збут паливно-мастильних матеріалів, тютюнових виробів та алкогольних напоїв в прикордонній смузі, - йдеться на сайті Держприкордонслужби.

В результаті проведених перевірочних заходів було встановлено місця накопичення та осіб, які можуть бути причетні до здійснення протиправної діяльності. За даним фактом прикордонники проінформували представників Національної поліції у Волинській області.

Під час проведення обшуків за встановленими адресами в гаражних приміщеннях виявили 40 ящиків з сигаретами «LD», «LM» та "NZ", близько 400 пляшок горілки «Medoff» без акцизних марок, 60 літрів спирту та близько 5 тонн паливно-мастильних матеріалів.

Виявлений контрафактний товар вилучений та доставлений до Нововолинського відділення поліції. Особам, які причетні до даного правопорушення, висунені обвинувачення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що там з безвізовим режимом. Грузії дали, а про нас забули і всі мовчать!!! Нас намахали і нічого не кажуть!!!
Відповісти
топай на фронт або під раду!
Відповісти
Да мовчать.Бо більшості українцям той безвіз,як собаці стоп-сигнал.Мільйони українців чекають на призначення субсидій,а злодії та бандити без проблем тікають за кордон.
Відповісти
Останні новини
На Волині виявили склад з контрафактною продукцією. ФОТО
13 вересень, 2016, 12:07