5-річний хлопчик намагався втекти з дитсадка і випав з вікна

5-річний хлопчик намагався втекти з дитсадка і випав з вікна
У місті Броди на Львівщині 5-річний хлопчик випав з вікна у дитячому садку.

Про це пише ТСН.

Хлопчику дуже не подобається ходити до садку. А після перерви на літо мамі стало ще важче його вмовляти там лишатись.

Він плакав і просив забрати його додому. Іноді мама не витримувала і піддавалася на вмовляння синочка. Але лишати його вдома немає з ким, тож вона все одно приводила сина до садочку.

Хлопчик раніше вже намагався втекти звідти – щоправда через двері. Однак його весь час ловили. Цього разу психолог вмовила хлопчика лишитись. А мама, знаючи сина-бешкетника, вирішила почекати біля садку, зазначається у повідомленні.

Тим часом хлопчик попросився до туалету. А знайшли його вже на землі. Вихователі певні, що він знову вирішив втекти - тому заліз на підвіконня, відчинив вікно і стрибнув.

Хоча, зазначає кореспондент ТСН, відчинити його малюку було б доволі важко. Тому, ймовірно, воно було відчинене чи нещільно зачинене.

Це був другий поверх, і малюк міг серйозно травмуватись. Проте, на щастя, під вікном було піддашшя, яке "пом'якшило" його падіння.

У хлопчика перелом стегна, він у львівській лікарні. Претензій до виховательки мама бешкетника не має. І каже, що коли він одужає, знову поведе до садочка.

А от у прокуратури претензії є. Була порушена кримінальна справа за фактом недбалого догляду за дитиною. Винуватцям, яких правоохоронцям ще належить визначити, загрожує до 3 років тюрми. Це можуть бути вихователі або ж чиновники управління освіти, які не проконтролювали безпечність дитсадівських вікон.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
5-річний хлопчик намагався втекти з дитсадка і випав з вікна
24 вересень, 2012, 18:10