На територію Маневицької виправної колонії перекидають пакунки з наркотиками. ФОТО

На територію Маневицької виправної колонії перекидають пакунки з наркотиками. ФОТО
Останнім часом активізувались протиправні наміри осіб щодо доставки заборонених предметів до установ виконання покарань області.

Вже у вересні працівниками Маневицької виправної колонії управління ДПтС України у Волинській області (№ 42) попереджено 3 спроби доставки заборонених предметів до зони, що охороняється, - повідомляє прес-служба ДПтС України у Волинській області.

Так, 02 вересня 2016 року працівники оперативного відділу затримували особу, яка намагалась здійснити перекид пакунка, обгорнутого прозорою клейкою стрічкою з невідомим вмістом. Незважаючи на вжиті заходи, особі вдалось втекти, проте посилка так і не потрапила до зони, її на стежці працівників інженерно-технічних засобів охорони виявили працівники відділу охорони установи.

В ході огляду вмісту пакунку працівниками поліції було виявлено 9 пігулок в заводській упаковці з написом «SUBUTEX», шприц медичний об’ємом 10 см3, наповнений рідиною коричневого кольору невідомого походження, подрібнена речовина рослинного походження зеленого кольору, речовина рожевого кольору невідомого походження, три пігулки в заводській упаковці з написом «Suppastun», грошові кошти в сумі 100 гривень та дві сім-картки мобільного оператора «Vodafon».

За даним фактом було викликано працівників СОГ Маневицького ВП ГУНП України у Волинській області.

Того ж дня близько 17 год. 45 хв. працівниками оперативного відділу Маневицької виправної колонії (№ 42) в смт. Маневичі по вулиці 1-го Травня поблизу Маневицької виправної колонії (№ 42) було затримано жителя смт. Маневичі, який мав намір вчинити перекид заборонених предметів на виробничу територію установи.

За даним фактом було викликано СОГ Маневицького ВП ГУНП у Волинській області, які виявили та вилучили прихований у спідній білизні пакунок, обмотаний прозорою клейкою стрічкою, у якому знаходились три з половиною пігулки білого кольору з надписом «В-8» в заводській упаковці з наявним надписом «SUBUTEX».

8 вересня 2016 року попереджено чергову спробу доставки заборонених предметів шляхом перекиду через основну огорожу.

Так, близько 22 год. 45 хв. на дільницю внутрішньої забороненої зони виправної колонії невідома особа здійснила перекид пакунка, обгорнутого прозорою клейкою стрічкою, з невідомим вмістом. За даним фактом було викликано працівників СОГ Маневицького ВП ГУНП України у Волинській області. В ході огляду вмісту пакунку працівниками поліції було виявлено подрібнену речовину рослинного походження зеленого кольору, ззовні подібну на наркотичний засіб – канабіс.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
як попасти на роботу в цю установу. вмію швидко бігати і високо стрибати, на льоту можу збити ворону, погризти любе залізо і поцарапати любу каменюку, а за один раз можу обшманати 20 зеків
Відповісти
Останні новини
На територію Маневицької виправної колонії перекидають пакунки з наркотиками. ФОТО
13 вересень, 2016, 15:16