Стало відомо, хто може очолити Іваничівську РДА

Стало відомо, хто може очолити Іваничівську РДА
Вчора, 12 вересня, у Національному агентстві України з питань державної служби розпочався конкурс на зайняття вакантних посад державної служби категорії «А».

Повідомляє БУГ.

Список кандидатів, яких допущено до конкурсу на зайняття вакантної посади голови Іваничівської районної державної адміністрації Волинської області:

Іванюк Микола Ігорович
Кревська Лілія Богданівна
Пушкарський Віктор Іванович
Марчук Віталій Володимирович
Пивчук Юрій Іванович

Отже, знайомтесь:

Микола Іванюк, 17-го лютого 1980 року народження, колишній кандидат на посаду міського голови Луцька.

Народився в місті Дубно Рівненської області. Вищу освіту здобув у Волинському державному університеті імені Лесі Українки‚ спеціальність – політологія. Був директором структурного підрозділу «Молодіжний інформаційний центр» Асоціації захисту прав молоді Волині, головою Асоціації захисту прав молоді Волині, консультантом з соціальних питань Українського фонду соціальних інвестицій у Волинській області, старшим викладачем кафедри політології Волинського національного університету імені Лесі Українки.

2006 – 2008 роки – депутат Луцької міської ради. З травня 2008 до листопада 2010 – заступник міського голови‚ керуючий справами виконкому.

З грудня 2010-го – радник міського голови, начальник управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності, начальник управління міжнародного співробітництва та туризму Луцької міської ради.

Ліля Кревська, 28-го липня 1968 року народження, колишній помічник-консультант народного депутата України Артема Вітка.

Освіта вища, проживає в Луцьку, в минулому член Радикальної Партії Олега Ляшка, екс-заступник начальника управління освіти Луцької міської ради.

Лілія Кревська працювала заступником начальника управління освіти з вересня 2006 року. За цей час не мала жодного стягнення, підвищила свій кваліфікаційний рівень, закінчила Національну академію державного управління при Президентові України, вступила до аспірантури СНУ імені Лесі Українки.

Міський голова Луцька Микола Романюк двічі за свою каденцію звільняв Кревську із згаданої посади.

Жінка подала до суду та виграла справу. У грудні 2011 року її поновили на роботі. Але вже у 2012 році їй оголосили догану, яку суд знову ж таки скасував.

Віктор Пушкарський, 6-го травня 1965 року народження, проживає в селищі Іваничі.

Освіта вища, безпартійний, працював головним спеціалістом Державної екологічної інспекції у Волинській області.

Був членом “Української народної партії”. На місцевих виборах 2015-го року йшов від “УКРОПу” кандидатом в облраду. Член Громадської ради при Іваничівській РДА.

Віктор Пушкарський висував свою кандидатуру на виборах селищного голови Іванич в жовтні 2015-го року і отримав найменшу кількість голосів виборців серед кандидатів – 123 голоси.

Віталій Марчук, 22-го січня 1975 року народження, директор Іваничівського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
Проживає в селі Колона Іваничівського району.

Освіта вища, безпартійний. В минулому член Іваничівської районної організації “Християнсько-демократичної партії України”, зареєстрований від 24.07.1999. На місцевих виборах 2015-го року йшов кандидатом у депутати районної ради від партії ВО “Свобода”.

Під час керування Лідії Томашевської Марчука було звільнено з посади директора Іваничівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, проте згодом він знову зайняв крісло керівника.

Юрій Пивчук, 23-го грудня 1956 року народження, проживає в місті Перемишляни, Перемишлянського району Львівської області.
Освіта вища, займані посади – заступник голови Громадської ради при Перемишлянській районній державній адміністрації, керівник відділу у справах молоді та спорту Перемишлянської РДА, голова фракції „Наша Україна” райради, член ВО „Батьківщина”.

У 2005 році мешканці Перемишлян виступили проти кандидатури члена УНП Богдана Коваліва на посаду голови Перемишлянської РДА і запропонували на цю посаду Юрія Пивчука. Резолюція була прийнята 20-го лютого у Перемишлянах під час зібрання громадськості, політичних партій та громадських організацій.

Зокрема 12 політичних партій та громадських організацій району прийняли звернення, яким підтримали на посаду голови РДА Юрія Пивчука, і яке було передане екс-заступнику керівника обласного штабу Віктора Ющенка Володимиру Вязівському. Проте Юрій Пивчук так і не потрапив у список кандидатів на посаду голови РДА.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Віктор пушкарський людина з золотими руками. У нього все получиться.
Відповісти
Останні новини
Стало відомо, хто може очолити Іваничівську РДА
13 вересень, 2016, 20:42