За місяць луцькі копи зловили 140 п'яних водіїв та склали більше 2 тисяч адмінпротоколів

За місяць луцькі копи зловили 140 п'яних водіїв та склали більше 2 тисяч адмінпротоколів
Впродовж серпня в Україні тривав місячник безпеки дорожнього руху. За цей час патрульні поліцейські зафіксували 2225 порушень правил дорожнього руху.

Про це стало відомо під час прес-конференції в Управлінні патрульної поліції міста Луцьк.

Зокрема, повідомили, що із більше 2 тисяч порушень ПДР склали 140 протоколів про керування водіями автомобілем в стані алкогольного сп'яніння. З них - 5 повторно.

Крім того, зафіксували 20 порушень правил обгону, 82 порушення правил проїзду перехресть та 268 порушень правил користування ременями безпеки.

"За час проведення місячника зафіксували 113 автопригод. Основні причини - це недодержання дистанції, порушення правил маневрування, перевищення безпечної швидкості, керування автомобілем в стані алкогольного сп'яніння та порушення правил проїзду перехресть", - каже заступник начальника Управління патрульної поліції міста Луцьк Дмитро Хмарук.

До слова, патрульні разом із іншими підрозділами Нацполіції виявили 4 автомобілі, що перебували в розшуку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А тихенько ми собі самі стали бувшими даівцями, ну його це піше патрулювання-це пережитки минулого, та й не треба нам молодій еліті поліції з тими пияками та злодіями займатися за таку низьку зарплату.
Відповісти
Таку кількість 130 скадали за 10 днів,(дивіться статистику) я вже мовчу скільки пропивалось, а щодо порушень ПДР вимагали тільки "грубі", які суттєво впливають на аварійність, а не зупинка-стоянка, як зараз. Слава новій патрульній поліції, замилюйте очі людям далі.
Відповісти
хай глянуть на своїх працівників патрульної які буюхають через день особливо тех персонал.
Відповісти
На ВН чомусь мій коментар не пройшов модерацію то напишу тут. Було б цікаво якби журналісти опублікували статистику кількості оштрафованих водіїв за водіння в нетверезому стані принаймі за рік і скільки з них на даний час оплатило штраф.
Відповісти
все що "наробили" патрульні то в середньому один патрульний затримав 1 нетверезого водія та склав 13 постанов з яких 2 що впливають на аварійність, 11 парковок І ВСЕ ЦЕ ЗА МІСЯЦЬ!!!! Як наслідок 113 автопригод!!!Що дав той місячник? Ну а тепер ветеринар поїхав на курси щодо протидії торгівлі людьми, все! займуться тепер місячником проституції! Аварійність, грабежи в три рази зросли, а "Моя нова.." гроші авакову допомагає відмивати. РS:130-і як в старі часи рішають, за це дякую!
Відповісти
Головне в Луцьку не порушувати знак зупинка стоянка, а все далі можна, п'ють,їздять на левандосах.Бардак такого при ДАІ не було
Відповісти
Останні новини
За місяць луцькі копи зловили 140 п'яних водіїв та склали більше 2 тисяч адмінпротоколів
14 вересень, 2016, 14:29