Чому варто прийти на Volyn Marketing Hub

Чому варто прийти на Volyn Marketing Hub
Volyn Marketing Hub - це некомерційна організація для спілкування, розвитку та взаємодії маркетологів Волині та України.

Запрошуємо на другу зустріч хабу, що відбудеться 5 жовтня 2016 року о 18:00 год в одному із залів кінотеатру PREMIER CITY (м. Луцьк, вул. Сухомлинського, 1, ТРЦ "ПортСity"). Реєстрація розпочинається о 17:30 год біля залів кінотеатру.

Тема зустрічі: "Як правильно аналізувати роботу сайту? Практичні поради".

Подія допоможе Вам отримати відповіді на такі запитання:
- Що таке веб-аналітика і як її використовувати в роботі?
- Навіщо нам KPI?
- Як правильно аналізувати та сегментувати аудиторії користувачів?
- Для чого нам вебвізор та інші хитрі інструменти?
- Міні-кейси: “Як правильно застосувати чужий досвід для власного розвитку?”

Наш спікер - Андрій Сірук - директор інтернет-агентства ARTEFACT.St, досвід у сфері інтернет-маркетингу 12 років. Серед клієнтів: Модерн-Експо, ВолиньPost, Грандперсона, Еміграційний центр ГАРАНТ, магазин Motoblok.biz, Mebel-IKEA, Йоданка Павлівська, Линник, Рекреаційний комплекс Рестпарк, PitStop та інші.

- Чому ти вирішив брати участь у Volyn Marketing Hub?

- Сьогодні Інтернет заполонив практично всі сфери життя, то й не дивно, що ведення бізнесу через Мережу стало набирати все більшої популярності. Відповідно з’являються нові професії, які пов’язані з веденням аналітики та маркетингу в Інтернеті. Але такі знання не завадять і тим, хто просто займається будь-якою діяльністю, доручивши рекламні кампанії професіоналам, оскільки основи продажів через інформаційні ресурси та соціальні мережі дадуть можливість йти в ногу з часом та розуміти потреби людей в сучасному світі.

Volyn Marketing Hub - це чудова можливість поділитися власним досвідом та поспілкуватися з крутою аудиторією слухачів, адже ми хочемо, щоб наші користувачі знали якомога більше про аналітику сайтів та як її використовувати в роботі.

- Про що будеш розповідати і що цікавого можна буде дізнатися із твого виступу?

- Тема мого виступу: “Як правильно аналізувати роботу сайту? Практичні поради”, тож я поділюся власними навичками та покажу, наскільки вигідно вміти користуватися веб-аналітикою, оперувати отриманими даними про користувачів та просувати власний сайт. Якщо ви відвідаєте цю зустріч, то я допоможу отримати відповідь на ці питання.

- Чи маєш якісь секретні знання і поради? Чи поділишся ними із аудиторією?

- Так, за 12 років досвіду роботи я дізнався багато тонкощів веб-аналітики, KPI, поведінки користувачів та просування сайтів, тож про декілька власних "фішок" та порад я зможу розповісти і допоможу подивитись на сайт по-новому.

Google Analytics - це сучасний набір професійних інструментів для аналізу, вміло працюючи з яким ви можете отримати більше результатів для вашого бізнесу. Багато сучасних сайтів не працюють з аналітикою взагалі або ж користуються підтримкою Google Analytics, але нераціонально використовують отримані данні, тож я спробую показати, як це працює насправді.

Значна частка маркетологів вже працює з Google Analytics, проте далеко не всім з них вдається використовувати можливості сервісу в повному обсязі. На жаль, освоєння Google Analytics - непросте завдання навіть для досвідчених фахівців, оскільки сервіс містить занадто багато даних і занадто мало простих інструментів для їх сортування. Сподіваюсь, що мій виступ дозволить отримати більш глибоке уявлення про ефективність маркетингової діяльності в компанії і допоможе у визначенні подальшої стратегії розвитку.

- На які результати очікуєш від аудиторії після навчання?

- Після участі в даному івенті слухачі навчаться раціонально застосовувати рекламу та заощаджувати кошти на її розміщенні, зможуть використати чужий досвід для власної справи та стати ефективнішими маркетологами.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.